Home / Fashion  / Τα highlights του show της Givenchy για το φθινόπωρο 2018!

Τα highlights του show της Givenchy για το φθινόπωρο 2018!

 Τα highlights του show της Givenchy για το φθινόπωρο 2018!

 

Ένα show φόρος τιμής για τον κορυφαίο σχεδιαστή Givenchy που απεβίωσε πριν λίγους μήνες σε ηλικία 91 ετών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε στο Παρίσι. H καλλιτεχνική διευθύντρια του εμβληματικού οίκου Givenchy, Clare Waight Keller, εξύμνησε με τις δημιουργίες της τον σπουδαίο σχεδιαστή φέρνοντας ξανά την κομψότητα και την μεγαλοπρέπεια στο προσκήνιο. 

 

 

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια, Clare Waight Keller, εντυπωσίασε με τις δημιουργίες της που αποπνέουν φινέτσα, θηλυκότητα και μας θυμίζουν κάτι από την μούσα του κορυφαίου σχεδιαστή, Audrey Hepburn! Με επιρροές των 50s και των 60s, σε μια όμως πιο μοντέρνα εκδοχή τους, είδαμε φορέματα που εξυμνούν τη θηλυκότητα και χαρίζουν στις γυναίκες glam στυλ! 

 

 

Μεταλλικές επιφάνειες, πληθωρικά φτερά και πούπουλα, θηλυκές γραμμές, λάμψη και πολλή δόση glam, συνθέτουν την συλλογή για τον Φθινόπωρο 2018 που μοιάζει να έχει σχεδιαστεί για πρωταγωνίστρια κινηματογραφικής ταινίας! Δείτε και μόνοι σας! 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!