Home / Men  / Τα highlights από την ανδρική εβδομάδα μόδας στο Παρίσι!

Τα highlights από την ανδρική εβδομάδα μόδας στο Παρίσι!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Paris Fashion Week Men’s S/S 2019!

Οι fashion στιγμές που ξεχωρίσαμε από την ανδρική εβδομάδα μόδας στο Παρίσι δεν είναι λίγες… Στo κορυφαίο fashion event του Παρισιού παρέλασαν εμβληματικοί οίκοι, σχεδιαστές μόδας και brands που μας πρότειναν τις δημιουργίες τους για την επερχόμενη άνοιξη και καλοκαίρι 2019. 

 

Στην πρώτη του εμφάνιση μετά την μετακόμισή του από τον οίκο Louis Vuitton, ο πλεον καλλιτεχνικός διευθυντής Kim Jones, δημιούργησε μια κομψή συλλογή για άνδρες σε παστέλ αποχρώσεις και πιο απαλές σχεδιαστικές γραμμές, διατηρώντας φυσικά τη σχεδιαστική ταυτότητα και δυναμική του οίκου Dior

 

 

 

To show του Rick Owens εντυπωσίασε το κοινό με τα εφέ καπνού τα οποία διαχέονταν όταν έκαναν πασαρέλα τα μοντέλα καθώς ο δημιουργός θέλησε να συνδέσει τη νέα του collection με την αέναη μάχη ανάμεσα στον έλεγχο και το χάος. Οι δημιουργίες του σχεδιαστή περιλαμβάνουν φουτουριστικά πανωφόρια, υλικά όπως ναυλον και extreme σχέδια που μαρτυρούν ακριβώς αυτή του την ανάγκη να πει τη δική του ιστορία. 

 

 

Λειτουργικότητα, κομψότητα και μια άλλη πνοή στο streetwear look είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την τελευταία συλλογή του γαλλικού οίκου Lanvin που ενώνει την άνεση με εκλεπτυσμένες πινελιές στυλ. 

 

 

Μια ωδή στην κομψότητα είδαμε από την ανδρική συλλογή του Alexander McQueen ο οποίος προτείνει ενδύματα με λεπτές γραμμές και κλασικό στυλ σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή τους.  

 

 

 

 

Πληθωρικότητα, έντονα και διασκεδαστικά χρώματα και ανάλογα ιδιαίτερα κουρέματα είδαμε στην επίδειξη του οίκου Comme des Garçons

 

 

 

Με έντονη την καλοκαιρινή διάθεση, η συλλογή του οίκου Issey Miyake Men μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι. Στην πασαρέλα είδαμε casual σορτς και πουκάμισα που είναι λειτουργικά και άνετα. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!