Home / Beauty  / Τα hair trends που θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη

Τα hair trends που θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη

Τα hair trends που θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη
Εσείς ποιο από τα hair trends θα δοκιμάσετε αυτή την άνοιξη;

Η άνοιξη ήρθε και καθώς μπαίνουμε σε ένα πιο εύθυμο και χαρούμενο mood, μας έρχεται στο μυαλό να κάνουμε και κάποιες αλλαγές στο look μας και πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά μας. Για αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε για εσάς 5 hair trends που θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη και μπορούν στη στιγμή να αναδιαμορφώσουν την εμφάνισή σας. Ξεκινάμε…

 

 

Smoky pink

Είδαμε πως τα ροζ μαλλιά έκαναν φέτος αισθητή την εμφάνισή τους. Διάσημες προσωπικότητες όπως η Julia Roberts και η Hailey Baldwin τόλμησαν τη συγκεκριμένη απόχρωση, παίρνοντας πολλά θετικά σχόλια. Μετά το απλό ροζ, έρχεται στο προσκήνιο το smoky pink, αποτελώντας μία σούπερ hair color επιλογή για ανανέωση. Γιατί όχι;

 

 

Blunt Bobs

Τα bobs αποτελούν μία εξαιρετική ιδέα για κούρεμα, καθώς χαρίζουν νότες νεότητας και ζωντάνιας στο συνολικό μας look. Αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα την ανανέωσή σας, κόψτε μία χαριτωμένη φράντζα για extra girly look!

 

Τα hair trends που θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη

 

Είδαμε το νέο trend color στο show του Marc Jacobs για την άνοιξη 2019, γεγονός που εντυπωσίασε όλο τον κόσμο του fashion. H απόχρωση living coral, ζωντανή και εξαιρετικά νεανική χαρίζει έναν ποπ και ταυτόχρονα chic αέρα στις εμφανίσεις μας.

 

 

 

Side bangs

To συγκεκριμένο χτένισμα μπορεί να μην απαιτεί ριζική αλλαγή, είναι όμως σε θέση να σας χαρίσει ριζική ανανέωση. Κόψτε μία πιο μακριά φράντζα και βάλτε την στην μία πλευρά του προσώπου σας. Αυτομάτως δημιουργείτε ένα look με extra μυστήριο. Η Emma Stone το αποδεικνύει με αυτή τη λιτή και συνάμα εκθαμβωτική της εμφάνιση.

 

 

Hollywood Gold

Ένα ακόμη hair trend για την άνοιξη 2019 είναι και το Hollywood Gold. Το μεγαλοπρεπές ξανθό έχει κλέψει τις καρδιές μας και όχι άδικα. Οι τόνοι του ζεστού και εξαιρετικά εντυπωσιακού αυτού ξανθού μας μεταμορφώνουν σε σταρ του σινεμά, δίνοντάς στην εμφάνισή μας πολυτελή και glamorous χαρακτήρα. Αυτή την άνοιξη ήρθε η ώρα να λάμψουμε σαν τις σταρ του Hollywood!

 

hair-trends-anoixi

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!