Home / Men  / Τα gadgets που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του lockdown

Τα gadgets που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του lockdown

Τα gadgets που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του lockdown
Smart gadgets: Θα σας φανούν πολύ χρήσιμα και θα κάνουν λίγο πιο εύκολο το lockdown – Part 1. 

Ποια είναι τα lockdown must – have gadgets; Κάναμε μία λίστα με συσκευές που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες κατά τη διάρκεια του απαγορευτικού που διανύουμε και θα κάνουν λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. 

 
Temperature-Control Smart Mug.

Κάνετε τηλεεργασία, βρίσκεστε μπροστά από έναν υπολογιστή -κατά πάσα πιθανότητα- ή απλά μένετε σπίτι και κάνετε έναν ζεστό καφέ που θέλετε να πιείτε τόσο πολύ. Όμως περνά η ώρα, έχει ήδη κρυώσει και εσείς δεν έχετε προλάβει να τον απολαύσετε. Η λύση βρίσκεται στην έξυπνη κούπα, η οποία κρατά ζεστό τον καφέ σας ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα. Όχι κι άσχημα! Μπορείτε να βρείτε πλήθος από smart κούπες στο εμπόριο και να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει, οικονομικά αλλά και σε δυνατότητες. 

 

 

 

 

Xiaomi Mi True Wireless Earphones Lite.

Θέλετε να ακούτε τη μουσική σας και να μεταφέρεστε από δωμάτιο σε δωμάτιο, γιατί να πούμε την αλήθεια. Με τα ασύρματα ακουστικά μπορείτε να το καταφέρετε, γιατί σας χαρίζουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές αγοράς -άλλες πιο οικονομικές κι άλλες λιγότερο, με gadgets που σας προσφέρουν συναρπαστική ποιότητα ήχου, υποστήριξη Touch Control και μεγάλης διάρκειας μπαταρία!

 

 

 

 

 

Comfortable Footrest. 

Καθόμαστε τόσες ώρες για δουλειά ή διασκέδαση μπροστά από έναν υπολογιστή σε ένα γραφείο, γεγονός που μας υπενθυμίζει πως πρέπει αφενός να έχουμε σωστή στάση σώματος και αφετέρου πως χρειαζόμαστε και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να προστατεύσουμε την υγεία μας. Ένα από τα items που χρειαζόμαστε αν είμαστε πλέον home office είναι και τα εργονομικά υποπόδια γραφείου. Παρόμοιες χρήσιμες συσκευές και items είναι το μαξιλαράκι μέσης κι αυχένα, καθώς και η εργονομική καρέκλα εργασίας. 

 

Τα gadgets που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του lockdown

Υποπόδιο γραφείου με ρυθμιζόμενο ύψος και ρυθμιζόμενη κλίση επιφάνειας για ξεκούραστα πόδια. 

 

 

Ανατομικό μαξιλάρι μέσης από memory foam, που βελτιώνει τη στάση του σώματος . 

Τα gadgets που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του lockdown

 
Multi-device wireless charger.

Τα παιδιά σας παίζουν στο tablet, εσείς ασχολείστε με το κινητό, άλλοτε ακούτε μουσική με τα wireless ακουστικά σας… Επειδή ακριβώς μένουμε σπίτι, οι ηλεκτρικές συσκευές παίρνουν φωτιά και μας είναι πραγματικά απαραίτητο ένα gadget που φορτίζει όλες τις συσκευές μας ταυτόχρονα κι ασύρματα. 

 

Τα gadgets που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του lockdown Τα gadgets που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του lockdown

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!