Home / Men  / Τα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Τα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Master tech gadgets αυτής της εβδομάδας

Είναι φορητά, εύκολα στη μετακίνηση, έχουν όμορφο design, πολλές λειτουργίες και δυνατότητες και αποτελούν σύγχρονα κοσμήματα της τεχνολογίας. Ο λόγος για τα έξυπνα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα. 

 

TaoTronics Bluetooth ακουστικά 

Τα stylish και ασύρματα ακουστικά έρχονται μαζί με μία θήκη η οποία τα φορτίζει για να μπορείτε να παίρνετε παντού μαζί σας και να ακούτε ανά πάσα στιγμή την αγαπημένη σας μουσική. 

 

 

Amazfit Bip smartwatch

Ιδανικό για όσους θέλουν να κρατηθούν σε φόρμα και να έχουν πάντοτε πάνω τους ένα κομψό και έξυπνο ρολόι με ωραίο σχεδιασμό. Το Amazfit Bip smartwatch έχει σούπερ λειτουργίες και είναι ταυτόχρονα πολύ οικονομικό. 

 

 

 

Anker USB 3.0 SD card reader

Πρόκειται για ένα tech gadget που θα διευκολύνει όσους έχουν sd κάρτες μνήμης και περισσότερο MicroSD cards, καθώς μπορεί να τις διαβάσει όλες. 

 

 

 

PowerDrive Speed 2 USB charger

Σούπερ λύση για όσους ταξιδεύουν πολύ ή βρίσκονται εν κινήσει το USB charger τοποθετείται στο αυτοκίνητο και σας βοηθά να μην μείνετε ποτέ από μπαταρία. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!