Home / Men  / Τα gadgets που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη!

Τα gadgets που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη!

Τα gadgets που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη!
Τα gadgets που μας ενθουσίασαν με τις δυνατότητές τους. 

Είναι τρία, είναι εύχρηστα και με τις δυνατότητές τους μπορούν να μας κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Ας δούμε τα gadgets που μας ενθουσίασαν. 

 

When a gadget cares for you.

Ιδιαίτερα χρήσιμο και απαραίτητο για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε στην πανδημία. Ένα έξυπνο και κομψό gadget, πιο επίκαιρο από ποτέ που μας προστατεύει στην καθημερινότητά μας. Η συσκευή απολύμανσης UV-C LED της techBAR® σκοτώνει το 99,9% των μικροβίων σε 10-30 δευτερόλεπτα και μας επιτρέπει εύκολα, γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά να απομακρύνουμε τα μικρόβια από τις επιφάνειες και τη ζωή μας.

 

Τα gadgets που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη!

 

 

 

 

For selfie lovers. 

Τώρα που ο χρόνος μας μέσα στο σπίτι είναι περισσότερος είναι μια ευκαιρία να κάνουμε διάφορα φωτογραφικά concepts ή ακόμη και vlogging. Το selfie stick του brand SPM ιδανικό για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα παραπάνω, ενώ διαθέτει την εξής τέλεια δυνατότητα: μετατρέπεται πανεύκολα σε τρίποδο. Ακόμη, διαθέτει ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο, το οποίο συνδέεται με ένα smartphone με Bluetooth, εύκολα και γρήγορα. Ευκαιρία να γίνουμε λίγο περισσότερο δημιουργικοί!

 

Τα gadgets που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη!

 
Your perfect gaming mouse.

Σίγουρα θα περνάτε πολύ χρόνο στον υπολογιστή δουλεύοντας ή και παίζοντας παιχνίδια, οπότε ένα σούπερ ποντίκι είναι αυτό που χρειάζεστε. Με πανίσχυρο οπτικό αισθητήρα και το πλέον βολικό design, το DeathAdder της Razer θεωρείται ένα από τα καλύτερα gaming mice που έχουν βγει ποτέ και είναι το πιο δημοφιλές gaming mouse στα eSports παγκοσμίως. Το design αυτό πρωτοκυκλοφόρησε το 2006 και το Deathadder Essential έρχεται εξοπλισμένο με αισθητήρα 4G των 6400dpi και σύστημα που αναγνωρίζει πότε σηκώνεις το mouse από το mousepad και δεν μετακινεί τον κέρσορα στον αέρα.

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!