Home / Beauty  / Τα gadgets που θα διευκολύνουν τη beauty ρουτίνα σας!

Τα gadgets που θα διευκολύνουν τη beauty ρουτίνα σας!

Χρήσιμα gadgets για το beauty νεσεσέρ σας! 

Έξυπνα και χρήσιμα gadgets έρχονται να προστεθούν στο beauty νεσεσέρ σας και υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητά σας ακόμη πιο εύκολη υπόθεση! Εσείς ποιο θα προτιμήσετε; 

 

Για τις ψεύτικες φλεφαρίδες 

Ένα beauty gadget που σας βοηθά να εφαρμόσετε εύκολα τις ψεύτικες βλεφαρίδες, έρχεται από την εταιρεία Ardell. Με απλές και γρήγορες κινήσεις απλώστε την κόλλα και τοποθετήστε σωστά και σταθερά τις βλεφαρίδες για ένα εκθαμβωτικό βλέμμα! 

 

Για υπέροχο μανικιούρ

Σούπερ gadget από την εταιρεία Tweexy που κάνει πιο εύκολη υπόθεση το μανικιούρ σας. Η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει μια μικρή θήκη στο πάνω μέρος της, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε την όζα σας όση ώρα κάνετε μανικιούρ. 

 

Για πιο νεανική επιδερμίδα

Βάλτε το κυλινδρικό gadget στο ψυγείο για 15 λεπτά και μετά χρησιμοποιήστε το στο πρόσωπό σας κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Συνδυάστε το με ένα ειδικό τζελ για τα μάτια και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.  Οι κινήσεις μασάζ σε συνδυασμό με το κρύο τονώνουν την επιδερμίδα και αποτρέπουν τις ρυτίδες. 

 
Για βαθύ καθαρισμό προσώπου

Κατασκευασμένο από σιλικόνη αυτό το gadget για καθαρισμό προσώπου αφαιρεί ευγενικά το 98,5% των ρύπων της επιδερμίδας και βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων, ενώ μειώνει τις πιθανότητες για ακμή και μαύρους κύκλους. 

 

 

 

Για τις έκτακτες περιπτώσεις 

Ιδανικό για επείγουσες καταστάσεις, για ταξίδια ή όταν είστε όλη μέρα εκτός σπιτιού, το 3 σε 1 gadget της Sphynx διαθέτει δυο ξυριστικές λεπίδες, ενυδατικό στικ για πριν από το ξύρισμα και μια φιάλη ψεκασμού νερού για να είστε περιποιημένες και ξυρισμένες 24/7. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!