Home / Men  / Τα gadget που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε στο camping!

Τα gadget που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε στο camping!

Τα  gadget  που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας στο camping! 

Αν αγαπάτε το camping αλλά και τις πολυτέλειες και ανέσεις που παρέχει η τεχνολογία, τότε τα παρακάτω gadget για camping δεν πρέπει να λείψουν από τις φετινές σας αποσκευές! 

 

BioLite CampStove 2. 

Εξαιρετικά χρήσιμο, εύκολο και οικολογικό, το BioLite CampStove 2, είναι η απόλυτη συσκευή για camping. Η επαναστατική αυτή συσκευή μετατρέπει τη θερμότητα σε ηλεκτρική ενέργεια και σας επιτρέπει να μαγειρεύετε, να φορτίζετε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές μέσω USB και να μην ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια όπου και αν βρίσκεστε. 

 

 

Cooler Bag.

To αδιάβροχο ψυγειάκι ‘Leakproof & Waterproof Soft Cooler Bag’ είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να διατηρείτε δροσερά τα τρόφιμα και τα ποτά σας κατά την διάρκεια των διακοπών σας στο camping. Με μεγάλη χωρητικότητα, αδιάβροχη επένδυση και stylish design, το συγκεκριμένο cooler bag αποτελεί τον καλύτερο σύντροφό σας στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. 

 

 

Coleman 5-Gallon Solar Shower.

To να έχετε δικό σας ντους στο camping είναι τεράστια πολυτέλεια. Η έξυπνη συσκευή Coleman 5-Gallon Solar Shower χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να έχετε ζεστό νερό ενώ χωράει πολλή ποσότητα νερού αρκετή για να κάνετε αρκετά μπανάκια.  

 

 

LifeStraw Steel water filter. 

Κατασκευασμένο από την εταιρεία Vestergaard με έδρα την Ελβετία, το φίλτρο νερού καθαρίζει το νερό με δυο στάδια φιλτραρίσματος που απομακρύνουν τα βακτήρια, τα πρωτόζωα, το χλώριο και την κακή γεύση για να έχετε όπου και αν βρίσκετε καθαρό, πόσιμο νερό. Το gadget αυτό είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμο και οικονομικό για όσους επιλέγουν για τις διακοπές τους οργανωμένο αλλά και ελεύθερο κάμπινγκ. 

 

 

Camping Cooking Gear.

To σετ GSI Outdoors Destination Kitchen, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μαγειρέψετε στην φύση. Το σετ περιέχει 24 τεμάχια, μεταξύ των οποίων μαχαιροπίρουνα, πιάτο κοπής και δοχεία για καρυκεύματα για να έχετε όπου και αν βρίσκετε τα απαραίτητα σύνεργα μαγειρικής. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!