Home / Men  / Τα gadget που δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σας!

Τα gadget που δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σας!

Τα πιο cool και χρήσιμα gadget που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στην κουζίνα του! 

Αν μένετε μόνοι σας και θέλετε η μαγειρική να γίνει μια ακόμη πιο εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση, τότε τα παρακάτω gadget κουζίνας θα σας φανούν κάτι παραπάνω από χρήσιμα. 

 

Για νόστιμα σαντουιτσάκια!

Ξεχάστε την τοστιέρα! Η συσκευή Hamilton Beach 25490A Dual Breakfast Sandwich Maker, σας βοηθάει να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα πεντανόστιμα σαντουιτσάκια για το πρωινό, απογευματινό ή βραδινό σας γεύμα! Μπορείτε ταυτόχρονα ψήσετε δυο σάντουιτς που θα είναι έτοιμα σε μόλις πέντε λεπτά ενώ το βιβλίο με συνταγές που περιέχεται στην συσκευασία σας δίνει έμπνευση για να δοκιμάσετε καινούργιες γεύσεις!

 

 

Για απολαυστικά burgers!

Αν αγαπάτε τα burgers και δεν θέλετε να κάνετε χάλια την κουζίνα σας για να τα ετοιμάσετε η λύση για σας βρίσκεται στην συσκευή Grillaholics Stuffed Burger Press. Με αυτό το gadget φτιάχνετε εύκολα τα πιο στρόγγυλα και νόστιμα burger – όπως αυτά που τρώμε σε γνωστές αλυσίδες ταχυφαγείων- χωρίς να ταλαιπωρήστε! Η συσκευή έρχεται μια μια βοηθητική συλλογή συνταγών για ακόμη μεγαλύτερη γευστική ποικιλία.  

 

 

Για να γίνετε master στο ψήσιμο!

Από εδώ και πέρα δεν θα αποτύχετε ποτέ ξανά στο ψήσιμο του κρέατος. Με την συσκευή SteakChamp The Ultimate Steak Thermometer, θα ελέγχετε όποια στιγμή θέλετε την θερμοκρασία του κρέατος και θα έχετε πάντοτε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε! 

 

 

Για να έχετε πάντα ζεστό καφέ! 

Η συσκευή Mr. Coffee Mug Warmer σας εγγυάται πως θα έχετε πάντοτε ζεστό καφέ ώστε να τον απολαμβάνετε όσο είστε στην κουζίνα και μαγειρεύετε ή όποια άλλη στιγμή θέλετε. Τοποθετείτε την βάση σε όποιο σημείο του σπιτιού σας επιθυμείτε και έχετε πάντοτε λαχταριστό, ζεστό καφέ! 

 

 

Για μαγειρική μετά μουσικής! 

Τέλος, για να κάνετε ακόμη πιο διασκεδαστική την μαγειρική σας εμπειρία θα χρειαστείτε ένα ηχείο μουσικής. Η συσκευή Bose SoundLink Mini Bluetooth Speaker II, θα σας χαρίσει ιδανική παρέα στο μαγείρεμα ενώ χάρη στην υψηλή ποιότητα ήχου που προσφέρει θα μετατρέψει την κουζίνα σας, σε χώρο διασκέδασης! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!