Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα fitness look της Nina Dobrev που ξεχωρίσαμε

Τα fitness look της Nina Dobrev που ξεχωρίσαμε

Τα fitness look της Nina Dobrev που ξεχωρίσαμε
Τα πιο ενδιαφέροντα fitness look της Nina Dobrev. 

Ξέρουμε πως λατρεύει τη γυμναστική και πως εναλλάσσει τα είδη άσκησης που ακολουθεί συχνά για να κρατιέται πάντοτε σε φόρμα. Τι φορά όμως η όμορφη ηθοποιός όταν κάνει τα workout της; Συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα fitness look της Nina Dobrev για να πάρουμε κι εμείς έμπνευση για τις επόμενα σύνολα που θα φορέσουμε στη γυμναστική μας. 

 

 

The ski look. 

H ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο σκι, το οποίο κάνει όσο πιο συχνά μπορεί, ενώ της αρέσει να φορά ζεστά κι άνετα ρούχα. Για να ξεχωρίζει από το υπέροχο λευκό τοπίο επιλέγει σύνολα σκι σε bold αποχρώσεις ή με tweed στοιχεία. 

 

Τα fitness look της Nina Dobrev που ξεχωρίσαμεΤα fitness look της Nina Dobrev που ξεχωρίσαμε

 

 

The surf look. 

Ακόμη, λατρεύει και τα καλοκαιρινά σπορ στη θάλασσα. Ένα από τα αγαπημένα της είναι και το surf. Προτιμά να φορά απλά το μαγιό της, ενώ επιλέγει μαγιό σε αθλητικό στυλ για να αισθάνεται πιο άνετα. 

 

 

 

The Yoga look. 

Όταν θέλει να κάνει yoga, pilates ή meditation επιλέγει επίσης άνετα ρούχα που της χαρίζουν ευελιξία και ελευθερία κινήσεων. Τα fashion items που προτιμά είναι τα κολάν και τα αθλητικά μπουστάκια, ενώ δίνει έμφαση και στα αθλητικά της παπούτσια που φροντίζει να είναι μονόχρωμα για να ταιριάζουν με το υπόλοιπο look. 

 

 

 

The outdoors workout look. 

Η Nina Dobrev έκανε ανέκαθεν γυμναστική σε υπαίθριους χώρους, ενώ ένα από τα πιο αγαπημένα της χόμπι είναι η πεζοπορία κι η αναρρίχηση γιατί της αρέσει η περιπέτεια και η επαφή με τη φύση. Φορά τα κατάλληλα αθλητικά και συνήθως εμπιστεύεται τα κολάν για το look της, γιατί νιώθει άνετα. Όταν δε θέλει να κάνει κάποια πιο “απλή” δραστηριότητα γυμναστικής όπως ποδήλατο, αποχωρίζεται τα αμιγώς αθλητικά της ενδύματα και προτιμά βαθιά τζιν σε sporty στυλ και cool μποτάκια. 

 

Τα fitness look της Nina Dobrev που ξεχωρίσαμε

 

 

The gym fitness look. 

Όταν πηγαίνει γυμναστήριο ή κάνει προπόνηση με τον personal trainer της επιλέγει μοντέρνα hoodies και σκουρόχρωμα αθλητικά κολάν, δημιουργώντας ένα κλασικό spoty σύνολο που εξυπηρετεί τις ανάγκες της. Συχνά όμως φροντίζει να το αναβαθμίζει με λεπτομέρειες όπως διακριτικά κοσμήματα. 

 

Τα fitness look της Nina Dobrev που ξεχωρίσαμεΤα fitness look της Nina Dobrev που ξεχωρίσαμε

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!