Home / Men  / Τα fitness gadgets για να να χτίσετε κορμί το 2019!

Τα fitness gadgets για να να χτίσετε κορμί το 2019!

Τα fitness gadgets σύμμαχοί σας για killer body! 

Αν έχετε βάλει στόχο το 2019 να αποκτήσετε αψεγάδιαστο, γυμνασμένο κορμί τότε τα fitness gadgets που συγκεντρώσαμε θα σας φανούν κάτι παραπάνω από βοηθητικά, καθώς με τις λειτουργίες τους υπόσχονται να σας σταθούν σύμμαχοι στη μάχη για ένα σμιλεμένο σώμα! 

 

Για πλήρη έλεγχο της άσκησής σας!

Το Samsung Gear Fit2 Pro, με ενσωματωμένο GPS και αυτόνομη αναπαραγωγή μουσικής προσφέρει μια πιο διασκεδαστική εμπειρία εκγύμνασης. Με τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως η συνεχόμενη ανίχνευση του καρδιακού παλμού, η αυτόματη αναγνώριση άσκησης και το Διαχωρισμένο Διάγραμμα, έχετε τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων της άσκησής σας, ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί!

 

 

 

Για τα ultimate push ups!

Με περιστρεφόμενες λαβές για αποφυγή της έντασης στους αγκώνες και τους καρπούς, το Perfect Push-Up ενεργοποιεί περισσότερους μύες από τις κοινές πιέσεις και επιτρέπει στο σώμα την φυσική κίνηση, βοηθώντας σας να κάνετε με τον πιο ασφαλή τρόπο τα πιο αποτελεσματικά push ups. 

 

 

 
Για την εκγύμναση διαφορετικών μυών

Το πλήρες σετ εκγύμνασης του σώματος της Everlast είναι ιδανικό για ενδυνάμωση και αντοχή και περιλαμβάνει λάστιχα αντίστασης, σκοινάκι, λαβές, ιμάντες, hand grips και σακίδιο αποθήκευσης και μεταφοράς για το παίρνετε παντού μαζί σας με ευκολία. 

 

 

Για TRX στο σπίτι!

Εκμεταλλευτείτε την δυναμική του TRX για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε με άσκηση στο σπίτι σας και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας. Το πακέτο TRX περιλαμβάνει βιβλίο οδηγιών για να αποφύγετε τραυματισμούς και να κάνετε τη fitness μεταμόρφωσή σας με τον πιο ασφαλή τρόπο. 

 

Για ακριβή δεδομένα.

To συγκεκριμένο βηματόμετρο, υπολογίζει τις θερμίδες που καίτε όταν απλά περπατάτε ή όταν αθλείστε και τις αποστάσεις που διανύετε. Διαθέτει χρονόμετρο και ρολόι, ενώ επιτρέπει την ανάγνωση των αποτελεσμάτων και δεδομένων, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το προϊόν όταν αθλείστε.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!