Home / Beauty  / Τα extreme χρώματα στα μαλλιά είναι το νέο spring trend

Τα extreme χρώματα στα μαλλιά είναι το νέο spring trend

Η φετινή άνοιξη επιτάσσει μαλλιά extreme και sexy!

Οι extreme αποχρώσεις στα μαλλιά έχουν καταλύσει τα social media και τα catwalk μεγάλων οίκων μόδας ενώ πολλές celebrities έχουν επιλέξει να μεταμορφώσουν το look τους με τολμηρές αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Μήπως ήρθε η στιγμή να το τολμήσεις και εσύ;

 

Ultra Violet.

Οι βιολετί και δαμασκηνί αποχρώσεις αποτελούν ένα από τα πιο hot hair colors της φετινής άνοιξης, προσφέροντας μια πιο fun και παιχνιδιάρικη διάθεση στο look σου. Οι μυστηριώδεις αυτές αποχρώσεις ταιριάζουν υπέροχα σε ανοιχτές αλλά και πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες, αναδεικνύοντας άψογα την πιο extreme πλευρά ρου εαυτού σου.  

 

 

Ocean Blue.

Το μπλε του ωκεανού και γενικότερα το μπλε σε διάφορες αποχρώσεις και τόνους έχει κυριαρχήσει φέτος στα μαλλιά, αναδεικνύοντας την τόλμη και τον δυναμισμό. Το είδαμε στα catwalk του οίκου Fendi, ο οποίος ενίσχυσε τα extreme κουρέματα των μοντέλων με μπλε ανοιξιάτικες τούφες. Αν δεν θέλεις να προχωρήσεις σε total blue σκέψου το blue Ombre για αρχή που είναι εξίσου εντυπωσιακό! 

 

 
Mermaid Melt.

Με έμπνευση το παραμύθι της μικρής γοργόνας και τα χρώματα της θάλασσας, το mermaid melt hair trend έρχεται για να κάνει ακόμη πιο τολμηρή και μοναδική την εμφάνισή σου. Σε ένα συνδυασμό αποχρώσεων, το mermaid melt color trend αποτελεί μια από τις πιο hot και risky τάσεις στα μαλλιά χρησιμοποιώντας διαδοχικά την δυναμική του μπλε, πράσινου και κίτρινου. Γιατι όχι;  

 

 

Bright Lilac.

Φωτεινό, γλυκό και πολύ νεανικό το λιλά αποπνέει θηλυκότητα, ηρεμία και στυλ αναδεικνύοντας μια πιο sexy εκδοχή του εαυτού σου. Τόλμησέ το φωτεινό λιλά αν θέλεις να ξεχωρίσεις διακριτικά!

 

 

Icy platinum.

Τα πλατινέ μαλλιά μπορούν να είναι πάντοτε εντυπωσιακά. Όταν δε οι τόνοι του πάγου κυριαρχούν το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει ακόμη πιο κομψό και θηλυκό. Μην ξεχνάς μόνο πως το συγκεκριμένο χρώμα απαιτεί επιπλέον περιποίηση από σένα για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά. Επένδυσε σε επένδυσε σε προϊόντα που αναδομούν τις άκρες, ώστε να διατηρήσεις το χρώμα στα μαλλιά σου αλλά και την λάμψη που έχουν ανάγκη.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!