Home / Men  / Τα cool gadgets της εβδομάδας

Τα cool gadgets της εβδομάδας

Τα cool gadgets της εβδομάδας
4+1 gadgets της εβδομάδας

5 gadgets που κέρδισαν την καρδιά μας αυτή την εβδομάδα. 

 
Για το γυμναστήριο 

Υπέροχο δωράκι για την αγαπημένη σας το fitness tracker, Fitbit Alta HR, θα γίνει ο καλύτερος trainer και σύμμαχος για βελτιωμένη φυσική κατάσταση και κορμί. 

 

 

Για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική

Τα ασύρματα ακουστικά Jabra Elite 65t είναι ό,τι χρειάζεστε για να ακούτε την μουσική που σας αρέσει όταν βρίσκεστε στο γυμναστήριο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και γενικά στην καθημερινότητά σας. 

 

 

Για την απόλυτη μουσική εμπειρία στα πάρτυ σας 

Το ηχείο AudioPro Addon T3 προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο για να βάζετε την αγαπημένη σας μουσική στο τέρμα και να διοργανώνετε τα πιο αξέχαστα πάρτυ. 

 

 

Για να διαβάζετε ξεκούραστα βιβλία

Το Kindle Paperwhite e-reader ήρθε για να σας βοηθήσει να διαβάζετε τα βιβλία σας ξεκούραστοι, χωρίς να επιβαρύνετε τα μάτια σας. Ακόμη, καθώς είναι ανθεκτικό στο νερό, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άφοβα όταν κάνετε το χαλαρωτικό σας μπάνιο. 

 

 

 Για να είστε οι πιο cool gamers 

Αν αγαπάτε τα games και θέλετε να το ζείτε στο έπακρο, τότε τα ακουστικά της Asus είναι αυτό που ψάχνατε. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!