Home / Beauty  / Τα beauty trends που ξεχώρισαν στο Fashion Week SS19!

Τα beauty trends που ξεχώρισαν στο Fashion Week SS19!

Οι τάσεις στο μακιγιάζ που είδαμε από το Fashion Week SS19!

Ήρθε η ώρα για αλλαγές στο look και στο make up. Αν θέλετε να ανανεωθείτε, πάρτε ιδέες από τα τελευταία beauty trends που ξεχωρίσαμε στο Fashion Week SS19!

 

Bold eyes

Οι bold σκιές έκλεψαν την παράσταση, δίνοντας στο βλέμμα ακόμη περισσότερο βάθος και ένταση. Το είδαμε στα catwalks των Tianyi Li, Byblos και Tiziano Guardini και μας εντυπωσίασε. Φέτος, το make up προστάζει τόλμη και ρίσκο! 

 
Glitter revolution

To glitter έχει επιστρέψει δυναμικά στο μακιγιάζ για να μας δώσει τη λάμψη και το glam που αποζητούμε. Το glitter προσθέτει επιπλέον χάρη στα μάτια και στα χείλη και απογειώνει τα look μας. Το είδαμε άλλωστε επιτυχημένα στις πασαρέλες των Simone Rocha, Jeremy Scott και πολλών ακόμη!

 

Sexy red

Τα κόκκινα χείλη είναι σαγηνευτικά, αναδεικνύοντας την πιο θηλυκή μας πλευρά. Το κόκκινο χρώμα στα χείλη είχε την τιμητική του στις πασαρέλες των Naeem Khan, Escada και Rodarte, επιβεβαιώνοντας πως ένα κόκκινο κραγιόν είναι must have item στο beauty νεσεσέρ μας. 

 

Non make up

To non make up είναι από τις πιο hot τάσεις που είδαμε στα catwalks του Fashion Week SS19. Μοντέλα των Brandon Maxwell, Noon By Noor υιοθέτησαν το φυσικό μακιγιάζ που μοιάζει σχεδόν διάφανο, δείχνοντας πως η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα.  

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!