Home / Family  / Τα 6 πιο υπέροχα δώρα για έναν μπαμπά!

Τα 6 πιο υπέροχα δώρα για έναν μπαμπά!

Ιδέες για μοναδικές χειροποίητες κατασκευές, που θα τον συγκινήσουν:

 

Κανένα δώρο δεν είναι πιο όμορφο, από το χειροποίητο, που ξεχειλίζει αγάπη και φανερώνει, πως αφιέρωσες χρόνο για να τo φτιάξεις, δίνοντας μαζί ένα κομμάτι του εαυτού σου…

 

Ειδικά, όταν μιλάμε για δώρο στον μπαμπά από το παιδί του, μια χειροποίητη κατασκευούλα είναι σίγουρα κάτι, που θα του μείνει αξέχαστο!

 

Εμείς σας παρουσιάζουμε 6 πρωτότυπες και πανεύκολες -για να γίνουν- ιδέες και εσείς μένει να διαλέξετε τη δική σας αγαπημένη:

 

Κόλλα 5:

Ή αλλιώς… το χεράκι του παιδιού! Κάνετε το περίγραμμα από το χεράκι του παιδιού σας σε ένα χαρτόνι, κόβετε περιμετρικά με ψαλίδι και ολοκληρώνετε με μία όμορφη ευχούλα!

Τόσο απλό!

 

 

Η πιο γλυκιά κορνίζα:

Στην ίδια λογική με την πρώτη κατασκευή, κάντε το αποτύπωμα από το χεράκι του μικρού σας με νερομπογιά σε μία λευκή κόλλα χαρτί, βάλτε το σε μία κορνίζα και είστε έτοιμοι!

 

 

My Dad Rocks:

Μία απλή πέτρα με το πιο τέλειο και πιο “ταιριαστό” μήνυμα! How cool is that?

 

 

Show me the ball:

Αν ο μπαμπάς είναι λάτρης των σπορ, απλά θα λατρέψει το συγκεκριμένο δώρο!

Επιλέξτε μία μπάλα (οποιουδήποτε αθλήματος αγαπάτε) αφήστε το αποτύπωμα του παιδιού με μαύρη νερομπογιά…and that’s it!

 

 

Daddy’s shoes:

Μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες όλων των παιδιών είναι, να πατάνε πάνω στα πόδια του μπαμπά και να περπατάνε μαζί του! Φροντίστε, ώστε ο μπαμπάς να μη ξεχάσει ποτέ αυτή τη γλυκιά ανάμνηση, κάνοντας ένα συνδυασμό αποτυπωμάτων! Του παιδιού και του μπαμπά!

 

 
Good morning daddy:

Υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να ξυπνάς από έναν καφέ σε μία κούπα, που σχεδίασε ειδικά για σένα το παιδί σου; Χαρίστε στον αγαπημένο σας μπαμπά τα πιο όμορφα πρωινά ξυπνήματα με μία κούπα φτιαγμένη μόνο για αυτόν!

Ένας εύκολος τρόπος, για να μπορέσει αυτήν την κατασκευή να την κάνει εξ’ολοκλήρου το παιδί (και κατά συνέπεια να έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για τον μπαμπά) είναι να κολλήσετε αυτοκόλλητα-γράμματα σε μία λευκή κούπα, να ζητήσετε από το παιδί να ζωγραφίσει την κούπα και μετά να αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα!

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει! 

 

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!