Home / Beauty  / Τα 5 key beauty items για το νεσεσέρ μας

Τα 5 key beauty items για το νεσεσέρ μας

Τα 5 key beauty items για το νεσεσέρ μας
Τα items που πρέπει να έχετε πάντα στο νεσεσέρ της τσάντας σας.

Τι δεν πρέπει να λείπει πότε από το beauty νεσεσέρ που έχουμε καθημερινά στην τσάντα μας, για να είμαστε πάντοτε περιποιημένες, λαμπερές και φρέσκες. 

 

Τα 5 key beauty items για το νεσεσέρ μας

 

Αντηλιακό 

Όταν είστε πολλές ώρες έξω και έχει ήλιο, εκτός από τα γυαλιά σας είναι απαραίτητο και το αντηλιακό. Key item για την φροντίδα του προσώπου, τόσο τους καλοκαιρινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες. 

 

Concealer

Απαραίτητο για τις μέρες που είμαστε κάπως κουρασμένες ή ξενυχτισμένες και θέλουμε να δώσουμε λάμψη και φως στην περιοχή γύρω από τα μάτια μας. Προτιμήστε concealers σε μορφή stick γιατί είναι πολύ εύκολα στη χρήση και μπορείτε με μόλις δύο κινήσεις να τα απλώσετε σωστά και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

 

Κραγιόν

Το κραγιόν ή το αγαπημένο σας lip gloss είναι επίσης απαραίτητο beauty item για το νεσεσέρ σας. Δίνει ένταση στα χείλη και στο πρόσωπό σας, σας φωτίζει και σας κάνει να φαίνεστε πάντοτε περιποιημένη. Προτιμήστε να έχετε πάντα μαζί σας μία πασπαρτού απόχρωση, που ξέρετε ότι ταιριάζει σε κάθε περίσταση και φυσικά στην ιδιοσυγκρασία σας. 

 

Τα 5 key beauty items για το νεσεσέρ μας

 

Mist

Προσφέρετε στο πρόσωπό σας κάθε ώρα στιγμή, την ενυδάτωση και δροσιά που χρειάζεστε με ένα ιαματικό νερό σε μορφή σπρέι. Προτιμήστε μία συσκευασία travel size για να μην βαρύνετε πολύ την τσάντα σας και ψεκαστείτε ελεύθερα! 

 

Ρουζ

Η αγαπημένη σας απόχρωση ρουζ είναι επίσης απαραίτητη προσθήκη στο beauty νεσεσέρ της καθημερινότητάς σας. Μπορείτε να το απλώσετε ακόμη και με τα δάκτυλά σας και να έχετε γρήγορα χρώμα ζωντάνιας στο πρόσωπό σας. Ακόμη, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν σκιά. Δύο σε ένα λοιπόν, όχι κι άσχημα! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!