Home / Men  / Τα 5 μεγαλύτερα trends για το φθινόπωρο!

Τα 5 μεγαλύτερα trends για το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο είναι εδώ και παρότι οι θερμοκρασίες ακόμη κρατάνε “ανοιξιάτικα επίπεδα”, το ντύσιμό μας οφείλει να ακολουθεί τους ρυθμούς και τις τάσεις της εποχής!

 

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 μεγαλύτερα autumn trends και σας αφήνουμε να διαλέξετε:

 
Ορειβατικός εξοπλισμός

Όσο κρυώνει ο καιρός, χρειαζόμαστε ρούχα που όχι μόνο δείχνουν ωραία, αλλά μας κάνουν να νιώθουμε και ωραία! Αυτό ακριβώς μπορείτε να πετύχετε με κομμάτια, που προσομοιάζουν σε εξοπλισμό ορειβασίας, όπως αυτά που παρουσιάστηκαν στο show του Louis Vuitton, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα άνεση και στυλ!

 

 

Η επιστροφή των 90s!

Η δεκαετία του 90 έχει επιστρέψει δυναμικά και το comeback αυτό έχει να κάνει κυρίως με την γκαρνταρόμπα μας! Brands που είχαν σχεδόν εξαφανιστεί, όχι μόνο επανεμφανίστηκαν, αλλά αποτελούν πλέον Νο 1 επιλογή των νέων, κατακτώντας έως και τις πασαρέλες. Η Champion ανοίγει καταστήματα, η Topman συνεργάζεται με τις Diadora και Kappa, ενώ οι Urban Outfitters απέκτησαν τις Fila και Ellesse. Ο καλύτερος τρόπος, για να υιοθετήσετε αυτό το στυλ, χαρίζοντάς του και ένα σύγχρονο twist είναι να το εφαρμόσετε με oversized λογική και να το συνδυάσετε με κομμάτια tailoring. Για παράδειγμα ένα sweatshirt με cropped, slim-cut tailored παντελόνι και trainers, ή ένα hoodie με παλτό.

 

 

Το…Scumbro Style!

Είναι η νέα τάση στο αντρικό στυλ και αν δυσκολεύεστε να την κατανοήσετε, ορίστε κάτι που θα σας βοηθήσει να το κάνετε εικόνα: Σκεφτείτε έναν ενήλικα, που ντύνεται σαν έφηβος, που κάνει skate, αλλά έχει και λεφτά! Αν θέλετε να υιοθετήσετε το στυλ, αναμείξτε labels όπως Balenciaga με Supreme και Palace και αξεσουάρ από brands, όπως η Patagonia.”

 

 

Οι 50 αποχρώσεις του καφέ!

Με μία τεράστια διαβάθμιση, από το καθαρό καφέ μέχρι το κάμελ, το χρώμα του κάστανου, της καραμέλας και το μαόνι, οι αποχρώσεις του καφέ είναι πολλές και διάφορες και χαρίζουν ζεστασιά με αμιγώς φθινοπωρινή αισθητική. Δοκιμάστε το σε πλεκτά, παλτό, κοστούμια ή jackets και αφεθείτε στη μαγεία της εποχής.

 

 

Ιταλική φινέτσα!

Ο ιταλικός αέρας πρωταγωνιστεί φέτος στο menswear και χαρίζει αίσθηση…από Ρώμη στο ντύσιμό σας. Για να ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη τάση, επενδύστε σε κοστούμια, που θα “ανακατέψετε” μεταξύ τους, φορώντας μαζί διαφορετικά κομμάτια, σε μεταξωτά κασκόλ και σε oversized πανωφόρια.

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!