Home / Men  / Τα 5 καλύτερα τσαντάκια μέσης για άντρα!

Τα 5 καλύτερα τσαντάκια μέσης για άντρα!

Πριν από λίγα χρόνια, άντρας με τσαντάκι μέσης πήγαινε απευθείας στα μάτια των γυναικών -και όχι μόνο- στο πυρ το εξώτερον και ακόμη παραπέρα!

 

Το άλλοτε λεγόμενο τσαντάκι-μπανάνα υπήρξε ένα από τα πιο παρεξηγημένα αξεσουάρ, που παρέπεμπε σε παντελή απουσία στυλ και αισθητικής αυτού, που “τολμούσε” να το φορέσει!

 

Έλα, όμως, που τα πράγματα όχι μόνο άλλαξαν , αλλά πλέον το τσαντάκι μέσης παίρνει θεαματικά το αίμα του πίσω και προσφέρει σε αυτόν, που το φοράει ακριβώς το αντίθετο! Απαράμιλλο στυλ και την πιο “φρέσκια” αισθητική! Και όλα αυτά, συνδυασμένα με την απόλυτη άνεση και ευκολία, αφού το συγκεκριμένο τσαντάκι χωράει όλα τα απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα ενός άντρα και του αφήνει τα χέρια εντελώς ελεύθερα!

 

Εμείς βρήκαμε για εσάς τα 5 πιο όμορφα τσαντάκια μέσης, σε διαφορετικά στυλ και τιμές και εσείς δε μένει, πάρα να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο!

 

Louis Vuitton messenger bag

Το συγκεκριμένο τσαντάκι μέσης είναι δικαιωματικά στην κορυφή της λίστας μας. Απλά κορυφαίο με απαράμιλλο στυλ, είναι ένα τσαντάκι που αναβαθμίζει όλη την εμφάνισή σας! Τσουχτερό στην τιμή, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δικαιώνει, ενώ το μπλε χρώμα στις λεπτομέρειες το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό! 

 

 

Prada printed leather bag

Λίγο πιο προσιτό σε τιμή, αλλά σίγουρα επίσης αρκετά ακριβό, το Prada printed leather bag από την Spring-Summer 2018 collection της Prada με το χαρακτηριστικό comic-book print του είναι όμορφο, φρέσκο, νεανικό και ένα κομμάτι, που φοριέται κυριολεκτικά κάθε μέρα! Αποτελεί από μόνο του ένα fashion statement και σας εγγυάται ότι δεν πρόκειται να περάσετε ποτέ απαρατήρητος!

 

 

Kenzo logo bag

Παραμένουμε σε κατηγορία brand name, κατεβαίνουμε όμως πολύ σε κόστος! Ένα πολύ προσιτό και ταυτόχρονα ιδιαίτερο τσαντάκι μέσης, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, χωρίς να ξηλωθείτε!

 

 

A.P.C. “Rafael” hip bag

Αν ανήκετε στους πιο κλασσικούς τύπους, που έχουν υποσχεθεί αιώνια πίστη στο απόλυτο μαύρο, η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι το A.P.C. “Rafael” hip bag! Κλασσικό, “ήσυχο”, αλλά και φρέσκο μαζί θα σας χαρίσει μια safe εμφάνιση, που δε θα παραπέμπει ούτε στο παλιομοδίτικο μαύρο τσαντάκι μιας άλλη εποχής, ούτε σε τουρίστα στην Ακρόπολη!

 

 

Herschel x MLB bag

Ίσως το πιο “νεανικό” και σίγουρα το πιο οικονομικό από όλα! Το συγκεκριμένο τσαντάκι μέσης θα σας χαρίσει πόντους στην εμφάνιση, όσους και η αγαπημένη σας ομάδα στον πίνακα βαθμολογίας!

Φιλική συμβουλή: Αν επιλέξετε τσαντάκι με Logo ομάδας, φροντίστε να είναι σε ανάλογο ύφος με το εικονιζόμενο! Σε περίπτωση, που προτιμήσετε να πάρετε το αντίστοιχο, από την μπουτίκ της αγαπημένης σας ελληνικής ομάδας, πηγαίνετε απευθείας όχι μόνο για αφαίρεση πόντων, αλλά και για κόκκινη κάρτα!

 

 

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!