Home / Men  / Grooming  / Τα 5 καλύτερα κουρέματα για το 2018!

Τα 5 καλύτερα κουρέματα για το 2018!

Δείτε τα και…εμπνευστείτε ελεύθερα! 

Το 2018 μπήκε δυναμικά με νέες τάσεις για την αντρική μόδα και φυσικά από ένα ολοκληρωμένο -και ανανεωμένο- look δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα καλύτερα στυλ στο κούρεμα!

Δείτε τα 5 καλύτερα κουρέματα για το 2018 και διαλέξτε αυτό, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς!

Το κούρεμα των ωραίων αγοριών!

Και για να μην σπαζοκεφαλιάσετε, εννοούμε απλά…το ξυρισμένο κεφάλι! Τώρα, θα μας πείτε, τι σχέση έχουν τα ωραία αγόρια με αυτό; Πολύ απλά το συγκεκριμένο look μπορεί να τονίσει εξαιρετικά ένα όμορφο πρόσωπο με γωνίες και όμορφα χαρακτηριστικά, όπως αντίστοιχα, να ρίξει στα τάρταρα κάποιον άντρα με ατέλειες στο πρόσωπο. Απλά φανταστείτε το σε ένα πρόσωπο με πεταχτά αυτιά και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Το μακρύ μαλλί!

Προσοχή εδώ! Όταν λέμε μακρύ, δεν εννοούμε το look του ανέμελου καβαλάρη πάνω στη Harley! Στυλ είναι και αυτό, βέβαια, αλλά σίγουρα όχι στα 5 καλύτερα της χρονιάς! Μακρύ εννοούμε ένα ωραιότατο καρεδάκι με φορά προς τα πίσω και ύφος μπλαζέ, για να πάει κομποζέ!

Το ξυρισμένο..με χρώμα!

Στην ουσία μιλάμε για ένα παρακλάδι της πρώτης κατηγορίας. Αν θεωρείτε, ότι πληρείτε τις “προδιαγραφές” και θέλετε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω, αυτή η κατηγορία είναι η ιδανική για σας! Επιλέξτε όποιο χρώμα από το ουράνιο τόξο επιθυμείτε, βάψτε όσο μαλλί σας απέμεινε από το ξύρισμα και εντυπωσιάστε με ένα edgy και super stylish look!

 
Το κούρεμα της “ηλεκτρικής σκούπας”!

Αυτό το στυλ κουρέματος είναι, που λέτε, το εξής! Λίγο ξυρισμένο, αλλά όχι πολύ, λίγο μακρύ, αλλά όχι και τόσο και να φαίνεται σαν να τα στεγνώσατε τραβώντας τα με αέρα από την ηλεκτρική σκούπα! Το αποτέλεσμα, πάντως, που βγάζει είναι αρκετά όμορφο και όχι ιδιαίτερα εκκεντρικό, οπότε θα σας προτείναμε σίγουρα μία δοκιμή!

 
Το κούρεμα του Καίσαρα!

Η τελευταία τάση -και σίγουρα όχι τυχαία τελευταία- είναι ίσως η λιγότερο κολακευτική από όλες! Τάση είναι, ωστόσο και άρα οφείλουμε να σας την παρουσιάσουμε και εσείς απλά κάντε ό,τι καταλαβαίνετε! Το κούρεμα είναι εμπνευσμένο από το ίδιο τον Καίσαρα (τον Ιούλιο, ναι!) και το πατημένο του μαλλί με το χαρακτηριστικό εκείνο φραντζάκι, το οποίο φέτος λανσάρεται σε πιο messy στυλ ή και μαζί με μούσι για ένα λιγότερο επιτηδευμένο αποτέλεσμα! Και πάλι καλά να λέμε! Αν θεωρείτε, ότι μπορείτε να το υποστηρίξετε, κάντε το! (Α! Και στείλτε μας και μια φωτογραφία, για να δούμε το αποτέλεσμα!)

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!