Home / Fashion  / Τα 4+1 hot fashion items του φετινού καλοκαιριού!

Τα 4+1 hot fashion items του φετινού καλοκαιριού!

Για εσάς που τώρα ξεκινούν οι καλοκαιρινές σας διακοπές, δημιουργήσαμε την πιο χρήσιμη λίστα με όλα τα must-have που θα σας χρειαστούν, για το πιο όμορφο και στυλάτο καλοκαίρι.

 

5+1 fashion κομμάτια, τα οποία ακολουθούν τις φετινές τάσεις αλλά και τις ανάγκες σας για χαλαρές και ξένοιαστες διακοπές.

 

 

1. Η  ψάθινη τσάντα.

Μικρή, μεγάλη, στρόγγυλη, τετράγωνη…. Σε όποιο μέγεθος ή σχήμα κι αν την επιλέξετε, η ψάθινη τσάντα είναι το απόλυτο must-have του καλοκαιριού -και κάθε καλοκαιριού αν μας ρωτάτε- αφού προσθέτει την απαραίτητη boho πινελιά σε κάθε σύνολο της ημέρας.

 

 

 

2. Τα rope sandals

Η απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι, τα σανδάλια από σχοινί δεν πρέπει να λείπουν από τις στυλιστικές επιλογές σας, καθώς εκτός από άκρως στυλάτα είναι και τρομερά άνετα και ευκολοσυνδύαστα.

 

 

 

3. To ψάθινο καπέλο

Μας προστατεύει από τον ήλιο και αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.  Τα ψάθινα καπέλα δεν είναι ποτέ αρκετά!

 

 

 

4. Το vichy μαγιό (μπικίνι ή ολόσωμο)

Επίσης μία από τις hot φετινές τάσεις. Το καρό μοτίβο που όλες αγαπάμε, δίνει pin-up αύρα στα μαγιό μας, χαρίζοντάς μας τις πιο όμορφες καλοκαιρινές μας φωτογραφίες.

 

 

 

4+1. Το puff-sleeved τοπ

Ίσως, το πιο αγαπημένο φετινό fashion trend! Tα tops με τα φουσκωτά μανίκια είναι η νέα μας εμμονή και δε χορταίνουμε να τα φοράμε. Εσείς;

 

 

 

It’s gonna be a perfect, stylish summer!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath