Home / Beauty  / Τα 4 σίγουρα tips για νεανική επιδερμίδα

Τα 4 σίγουρα tips για νεανική επιδερμίδα

Τα 4 σίγουρα tips για νεανική επιδερμίδα
3+1 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε νεανική την επιδερμίδα σας. 

Άν θέλετε να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας νεανική και λαμπερή, σας έχουμε τη λύση ή μάλλον τις λύσεις με 5 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τον χρόνο. 

 

Βραδινή ιεροτελεστία. 

Το skincare αποτελεί μία ρουτίνα ομορφιάς που αν τηρείτε με ευλάβεια, μπορεί να σας χαρίσει πιο νεανικό δέρμα. Σίγουρα το έχετε ακούσει, αλλά πιθανόν βαριέστε να το ακολουθείτε κάθε βράδυ. Πριν πέσετε για ύπνο πρέπει να αφαιρέσετε προσεκτικά το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας και στη συνέχεια να πλύνετε το πρόσωπό σας με το κατάλληλο για σας καθαριστικό. Αν δεν απομακρύνετε το μακιγιάζ, το δέρμα σας είναι πιο πιθανό να γεράσει πριν την ώρα του. 

 

 

Ενυδάτωση.

Είναι ποτέ δυνατόν να μην αναφέρουμε την ενυδάτωση; Μία ενυδατική κρέμα προσώπου και μία κρέμα ματιών είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας. Ακόμη, δεν ξεχνάμε το αντηλιακό, καθημερινά και όλο τον χρόνο, καθώς οι ακτίνες του ήλιου προκαλούν πρόωρη γήρανση. 

 

Γυμναστική, η θαυματουργή. 

Δεν φτάνει μόνο να προσέχετε και να ακολουθείτε ευλαβικά την ρουτίνα περιποίησής σας για να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό και λαμπερό. Πρέπει να φροντίζετε και τη σιλουέτα σας. Τι σημαίνει αυτό; Πως όταν ασκείστε εκκρίνετε ουσίες στον οργανισμό σας που μάχονται το στρες, το οποίο ευθύνεται επίσης για τη γήρανση του δέρματος, με αποτέλεσμα να κρατάτε την επιδερμίδα σας πιο φρέσκια, αλλά και την ψυχική σας υγεία σε ισορροπία. 

 

 

 

Όχι αναψυκτικά, μόνο smoothies. 

Τα αναψυκτικά μόνο βλαβερά είναι για την υγεία και την επιδερμίδα μας. Αντίθετα τα smoothies που περιέχουν υλικά που προωθούν την αντιγήρανση και την αποτοξίνωση κρατούν το δέρμα νεανικό και υγιές. 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!