Home / Men  / Τα φορητά gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Τα φορητά gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Τα φορητά gadgets της εβδομάδας. 

5 φορητά gadgets που μας έκαναν εντύπωση αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να τα πάρετε παντού μαζί σας και για αυτόν τον λόγο είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ιδού τα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα, για τις δυνατότητες, το design τους και την έξυπνη χρήση τους που είναι ακόμη πιο πολύτιμη για όσους ξεκίνησαν τις διακοπές τους και άρχισαν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις. 

 

Amazfit Bip smartwatch.

Ωραίο design και πολλές δυνατότητες στο Amazfit Bip smartwatch που αποτελεί και σούπερ δωράκι για τους λάτρεις των έξυπνων ρολογιών. 

 

Τα φορητά gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

 

 

Anker PowerCore.

Ο φορητός φορτιστής δίνει την απαραίτητη ενέργεια σε όλες τις συσκευές σας και είναι το κατάλληλο gadget για τις διακοπές σας σε κάμπινγκ. 

 

 

Tophome earbud holder.

Με μοντέρνο design και μικρό μέγεθος η όμορφη θήκη για ακουστικά από το brand Tophome είναι ό,τι πρέπει για τους traveling techies.

 

Τα φορητά gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

 
 
PowerDrive Speed 2 car charger.

Ο φορτιστής αυτοκινήτου PowerDrive Speed 2 σας επιτρέπει να γεμίζετε με ενέργεια τις συσκευές σας στον δρόμο για επαγγελματικές υποχρεώσεις ή ταξίδια αναψυχής, βοηθώντας σας να μην ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία. 

 

 

 

Tesla Coil ηλεκτρικός αναπτήρας. 

Με old-school design που ξεχωρίζει, αντιανεμικός και με δυνατότητα επαναφόρτισης ο ηλεκτρικός αναπτήρας είναι επίσης ένα υπέροχο item για τις διακοπές σε κάμπινγκ. 

 

Τα φορητά gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!