Home / Men  / Τα πολυεργαλεία που δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σας!

Τα πολυεργαλεία που δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σας!

Τα πολυεργαλεία που δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σας!

Τα πολυεργαλεία μπορεί να γίνουν ο σύμμαχός σας στις δύσκολες καταστάσεις όπου και αν βρίσκεστε και οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε. Είναι χρήσιμα, μικρά σε μέγεθος και με πολλές διαφορετικές δυνατότητες γεγονός που τα καθιστά απαραίτητα εργαλεία για κάθε άντρα. Ιδού τα πολυεργαλεία που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας!

 

Leatherman Skeletool.

To Leatherman Skeletool προσφέρει μια πληθώρα πολυεργαλείων που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με ελαφρύ, κομψό σχεδιασμό και έμφαση στη λειτουργικότητα, το συγκεκριμένο πολυεργαλείο παρέχει ό,τι χρειάζεστε και δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. 

 

 
Victorinox Classic Swiss Army Pocket Knife.

Ο κλασσικός ελβετικός σουγιάς από την Victorinox είναι το απόλυτο gadget για το σημερινό άνδρα αφού παρέχει εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε στη καθημερινή σας ζωή σε πολύ μικρό μέγεθος. Το κλασσικό του στυλ, η κομψότητα και το μικρό του μέγεθος καθιστούν τον ελβετικό σουγιά must have item! 

 

 

Gerber MP600 Sight Tool.

Με military σχεδιασμό και μαύρο χρώμα που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα πολυεργαλεία το Sight Tool παραπέμπει σε πιο μάτσο καταστάσεις. Το πολυεργαλείο της εταιρείας Gerber προσφέρει πιο εξειδικευμένες παροχές από άλλα πολυεργαλεία και αποτελεί αδιαμφισβήτητα ιδανική επιλογή για τους πιο απαιτητικούς.  

 

 

Griffin Pocket Multi Tool.

Ένα από τα καλύτερα πολυεργαλεία που χωράνε με ευκολία στη τσέπη σας και μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα ή τις διακοπές σας. Το πολυεργαλείο της εταιρείας Griffin διαθέτει 11 διαφορετικά εργαλεία συγκεντρωμένα σε ένα pocket multitool με κομψό και μίνιμαλ σχεδιασμό. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!