Home / Men  / Τα πιο stylish ανδρικά sneakers για fashion ανανέωση

Τα πιο stylish ανδρικά sneakers για fashion ανανέωση

Τα πιο stylish ανδρικά sneakers για fashion ανανέωση
5 super stylish sneakers για ένα update στο look σας. 

Αν βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου αθλητικού σας, σας έχουμε τη λύση. Βρήκαμε τα πιο μοδάτα και άνετα ανδρικά sneakers, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε και με ένα απλό jean και κάποια από αυτά με ένα πιο formal παντελόνι ή και κοστούμι. Ιδού: 

 

Τα πιο stylish ανδρικά sneakers για fashion ανανέωση

 

 

Puma Hybrid Astro

Με σχεδιασμό που προστατεύει από τους κραδασμούς και stylish, μοντέρνο χαρακτήρα, τα αθλητικά της Puma γοητεύουν όχι μόνον τους fitness lovers. Είναι πληθωρικά και ταυτόχρονα πολύ κομψά. γεγονός που τα καθιστά σούπερ sneaker επιλογή και για την καθημερινότητά σας.  

 

Τα πιο stylish ανδρικά sneakers για fashion ανανέωση

 

 

Air Jordan 12 ‘

Με μπασκετικό και εξαιρετικά elegant ύφος, τα συγκεκριμένα αθλητικά ξεχωρίζουν για τις χρυσές, chic λεπτομέρειές τους. Ιδανικά για τη βόλτα και την καθημερινότητα αποτελούν ιδανική fashion προσθήκη για κάθε σύγχρονο άνδρα. 

 

 

 

 

Adidas PulseBoost HD x Missoni

Αποτέλεσμα της συνεργασίας της Adidas με το ιταλικό brand Missoni, τα εν λόγω αθλητικά συνδυάζουν στυλ και λειτουργικότητα. Με έναν πιο εναλλακτικό τύπο και εργονομικό σχεδιασμό για καλύτερο τρέξιμο, τα κομψά αυτά αθλητικά αποτελούν must-have για όσους αθλούνται. 

 

 

 

New Balance x Aries 991

Κλασικό αθλητικό design, με αερόσολα για άνεση και σε χρωματική ισορροπία που σας επιτρέπει να τα φοράτε σε διάφορες περιστάσεις και με διάφορα σύνολα. 

 

Τα πιο stylish ανδρικά sneakers για fashion ανανέωση

 

 

Air Jordan 1 ‘Fearless’

Όσοι αγαπούν τα μπασκετικά αθλητικά, σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τα Air Jordan 1 ‘Fearless’. Νεανικά και στυλάτα, αποτίουν επίσης φόρο τιμής στον θρύλο του μπάσκετ Jordan. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!