Home / Beauty  / Τα πιο hot trends του 2019!

Τα πιο hot trends του 2019!

Τα πιο hot beauty και hair trends από τους πιο διάσημους οίκους! 

Ποιες είναι οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ για το 2019; Συγκεντρώσαμε για εσάς προτάσεις από εμβληματικούς οίκους για να πάρετε ιδέες και να είστε πάντοτε updated! 

 
 
Givenchy- Hair accessories

Η Kaia Gerber μας δείχνει πως τα αξεσουάρ μαλλιών παραμένουν στη μόδα για το 2019, δίνοντάς μας στυλ και χαρακτήρα. Τα hair accessories μπορούν να κοσμήσουν όμορφα τα μαλλιά μας και να δώσουν ένταση και ενδιαφέρον σε ένα κατά τα άλλα αδιάφορο look! 

 

 

 

 

Chanel- Bold eyeshadows 

O οίκος Chanel μας δείχνει πως οι bold αποχρώσεις στις σκιές μπορούν να ανεβάσουν τo beauty level μας, χαρίζοντάς μας όμορφο look, δίνοντάς μας extra ένταση και βάθος στο βλέμμα. Γιατί λοιπόν να μην το τολμήσουμε; 

 

 

 

 

Georges Hobeika- Jewelry dynamics 

Συνδυάστε το λιτό, αλλά προσεγμένο και chic μακιγιάζ με εντυπωσιακά κοσμήματα που ομορφαίνουν το look σας. Επιλέξτε κοσμήματα πολυλειτουργικά ή επενδύστε στα κλασσικά κοσμήματα που αναβαθμίζουν με έναν πολυτελή τρόπο τις εμφανίσεις σας! 

 

 

 

 

Azzaro- Dark lipstick 

Οι σκούρες αποχρώσεις στα κραγιόν συνεχίζουν και για το 2019 να αποτελούν hot trend στο μακιγιάζ. Το σκούρο κόκκινο χρώμα, το βυσσινί και το βαθύ μοβ είναι κάποιες από τις πιο λαμπερές επιλογές που μπορείτε να κάνετε για τα χείλη σας. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε με το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο, κρατώντας το πιο ανάλαφρο και εντυπωσιάστε!  

 

 

 

 
Prada- Baby Bangs

Τα φραντζάκια γλυκαίνουν το πρόσωπό σας και σας χαρίζουν νεότητα. Φέτος, είναι πολύ στη μόδα με πολλούς fashion οίκους να τα προτείνουν, ανάμεσά τους και τον οίκο Prada. Αν επιδιώκετε λοιπόν μία hair αλλαγή για την νέα χρονιά, ξέρετε ποια είναι πλέον η επιλογή σας! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!