Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα πιο hot fitness trends του καλοκαιριού-Part 1

Τα πιο hot fitness trends του καλοκαιριού-Part 1

Τα πιο hot fitness trends του καλοκαιριού-Part 1
Αυτά είναι τα κορυφαία fitness trends του καλοκαιριού.

Οι fitness τάσεις που θα μας βοηθήσουν να είμαστε αυτό το καλοκαίρι πιο καλλίγραμμοι, δραστήριοι, ευδιάθετοι και φυσικά υγιείς. 

 

 

Τα πιο hot fitness trends του καλοκαιριού-Part 1

 

 

 

Fitness trips. 

Τι θα λέγατε για μία εκδρομή σε ενδιαφέροντες προορισμούς της χώρας μας που στον πυρήνα της έχει δραστηριότητες όπως yoga, surfing, ποδηλασία, πεζοπορία και τρέξιμο; Ένα από τα πιο ελκυστικά fitness trends του καλοκαιριού, είναι οι εξορμήσεις που συνδυάζουν άθληση και αναψυχή.

 

 

Outdoor wellness.

Εκμεταλλευτείτε την καλοκαιρία και προπονηθείτε σε εξωτερικούς χώρους. Η γυμναστική σε φυσικό περιβάλλον προσφέρει
συναισθήματα αναζοωγόνησης και ευφορίας, περισσότερη ενέργεια και θετικές σκέψεις. Δοκιμάστε το τρέξιμο σε πάρκα, σε γήπεδα
ή ακόμη και δίπλα στη θάλασσα, καθώς το training στην άμμο μας βοηθά να κάψουμε περισσότερες θερμίδες, να σμιλέψουμε το σώμα
μας και να βελτιώσουμε την ισορροπία μας.

 

Τα πιο hot fitness trends του καλοκαιριού-Part 1

 

 

Trampoline workouts. 

Η αναπήδηση σε τραμπολίνο δεν είναι μόνο διασκεδαστική αλλά και θαυματουργή σε ό,τι αφορά το κάψιμο λίπους, την προώθηση του μεταβολισμού και την αποτοξίνωση του οργανισμού. Όλο και περισσότεροι χώροι άσκησης ενσωματώνουν στα προγράμματά τους workouts με τραμπολίνο, βοηθώντας μας να γυμναζόμαστε χοροπηδώντας.

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!