Home / Men  / Τα πιο cool νέα sneakers της χρονιάς!

Τα πιο cool νέα sneakers της χρονιάς!

Το ιδανικό δώρο για τις γιορτές:

 

Αναρωτιέστε τι δώρο να προσφέρετε φέτος στους φίλους σας ή…και στον εαυτό σας;

 

Μην ανησυχείτε καθόλου! Τη “δύσκολη” δουλειά της αναζήτησης την κάναμε εμείς για σας και έχουμε να σας παρουσιάσουμε τα 6 πιο ενδιαφέροντα και cool sneakers της χρονιάς!

 

  1. Θέλετε να είστε σχετικά “καλοντυμένος”, αλλά λατρεύετε το casual στυλ και δε μπορείτε να αποχωριστείτε τα αθλητικά σας; Το νέο premium Air Jordan Vs σε απόχρωση burgundy είναι η ιδανική λύση για σας!

 

2. Αν είστε λάτρεις των Air Jordan, γενικά, αλλά το μαύρο είναι το αγαπημένο σας χρώμα, το νέο Triple Black Nike Golf της συλλογής Air Jordan απλά θα σας ενθουσιάσει! Και εσάς και τους γύρω σας!

 

 

3. Αν είστε συλλέκτες “ψαγμένων”  κομματιών, δεν υπάρχει πιο ιδανικό παπούτσι για σας, από το The Pattenbau Dunk της Nike! Το σχέδιό του μπορεί να μην είναι αυτό, που λέμε, “ουάου”, αλλά είναι ένα από τα πιο σπάνια παπούτσια ever! Υπάρχουν μόνο 240 ζευγάρια παγκοσμίως, κυκλοφορούν μόνο στο Βερολίνο, αφού είναι εμπνευσμένα από αυτό και την αρχιτεκτονική του και παραπέμπουν σε τσιμέντο! Αν τα αγαπήσατε, απλά ελπίστε να κυκλοφορήσουν μέσα στις γιορτές και online!

 

 

4. Αγαπάτε τα edgy και ιδιαίτερα χρώματα; Το νέο Adidas Matchcourt RX κυκλοφορεί σε μωβ χρώμα και βελούδινη υφή, δημιουργώντας έναν αναπάντεχο και εντελώς fashion συνδυασμό σε πολύ προσιτή τιμή!

 

 

5. Ένα πολύ ενδιαφέρον street style παπούτσι προκύπτει από την συνεργασία της Nike με το Δανέζικο brand Soulland. Τα Dunks κυκλοφορούν σε χαμηλό και μποτάκι και θα σας κερδίσουν με το ιδιαίτερο στυλ τους!

 

 

Ιδιαίτερα και ειδικά κατασκευασμένα για χιόνι -αλλά και edgy εμφανίσεις- είναι τα νέα sneakers της Reebok. Τα Raised By Wolves Classic Leathers κυκλοφορούν σε τρία χρώματα (μαύρο, άσπρο και μπλε του πάγου) όλα με “τρακτερωτή” χαρακτηριστική σόλα!

 

 

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!