Home / Good Life  / Τα πιο νόστιμα food accounts του Instagram!

Τα πιο νόστιμα food accounts του Instagram!

Τα πιο νόστιμα food accounts του Instagram για να ακολουθήσετε αμέσως!

Περιηγηθείτε στα πιο γευστικά food Instagram accounts και πάρτε ιδέες για πεντανόστιμες συνταγές αλμυρών ή γλυκών παρασκευών! 

 

@gatherandfeast!

Η food blogger Ashley Alexander μας εμπνέει με τις απλές, πρωτότυπες και νόστιμες συνταγές της ενώ οι elegant και πολύχρωμες φωτογραφίες των γλυκών ή αλμυρών παρασκευών της, μας ταξιδέυουν σε μαγικούς γαστρονομικούς προορισμούς. 

 

https://www.instagram.com/p/Bi8WaOKnk6R/?taken-by=gatherandfeast

 

@lindsaymaitland!

H συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και editor σε επιτυχημένες σελίδες όπως το BuzzFeed Food και Real Simple, Lindsay Maitland Hunt, μοιράζεται μέσα από το account της στο instagram γευστικές συνταγές και ιδέες για ακόμη πιο δημιουργικά και νόστιμα πιάτα! 

 

https://www.instagram.com/p/BiKwJKeABEg/?taken-by=lindsaymaitland

 
@whatforbreakfast!

Η Marta Greber μας δείχνει υπέροχους τρόπους για να μετατρέψουμε το πρωινό μας γέυμα σε μια ακόμη πιο νόστιμη, διασκεδαστική και υγιεινή εμπειρία! Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το πρωινό είναι ίσως το πιο σημαντικό γέυμα της ημέρας καθώς μας προμηθεύει με ενέργεια και μπορεί να αυξήσει τον μεταβολικό μας ρυθμό! 

 

https://www.instagram.com/p/BjX22_ahFeB/?taken-by=whatforbreakfast

 
@dennistheprescott!

Τολμηρός, πληθωρικός και ακατάπαυστα δημιουργικός ο πρώην μουσικός Dennis Prescott, αποφάσισε να ασχοληθεί με την μαγειρική και καλά έκανε! Στο instagram account του μοιράζεται τις απολαυστικές συνταγές του ενώ παράλληλα είναι εκείνος που επιμελείται το food styling.  Για ακόμη πιο λεπτομερείς συνταγές βρείτε τον στο κανάλι του στο youtube «Dennis The Prescott»!

 

https://www.instagram.com/p/BjDcUWHntI5/?taken-by=dennistheprescott

 

@artfuldesperado!

Ο φωτογράφος, food stylist και recipe developer Gabriel Cabrera επικοινωνεί το πάθος του για την φωτογραφία, το στυλ και τη μαγειρική μέσα από το πολύχρωμο και φωτεινό instagram account του. Ακολουθήστε τον γιατί ο λογαριασμός του είναι πραματικά μια ωδή στην αισθητική και τη γαστρονομία. 

 

 

@judy.kim!

Η Νεοϋορκέζα food stylist Judy Kim, μεταπήδησε από τον κόσμο της μόδας -όπου εργαζόταν για πολλά χρόνια- στον μαγευτικό κόσμο της γαστρονομίας ο οποίος είναι εξίσου δημιουργικός! Μέσα από τον υπέροχο λογαριασμό της στο instagram μας χαρίζει απολαυστικά πιάτα, τα οποία πολύ συχνά στολίζει με floral στοιχεία! 

 

https://www.instagram.com/p/BiGMp5PBCQm/?taken-by=judy.kim

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!