Home / Men  / Τα πιο ιδιαίτερα gadgets της εβδομάδας

Τα πιο ιδιαίτερα gadgets της εβδομάδας

Τα πιο ιδιαίτερα gadgets της εβδομάδας
Τα gadgets που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα. 

5 έξυπνα gadgets που μας έκαναν εντύπωση αυτή την εβδομάδα. Εσείς ποιο θα διαλέγατε;

 

Stylish ακουστικά 

Ιδανικά για τους λάτρεις του gaming αλλά και της μουσικής, τα ολοκαίνουργια ακουστικά Master & Dynamic MW65 είναι ασύρματα, ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους και προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο. Ένα gadget που θα λατρέψετε σίγουρα, καθώς συνδυάζει άψογα τη λειτουργικότητα με το όμορφο design. To πιο cool δε, είναι ότι τα ακουστικά είναι χειροποίητα. 

 

Τα πιο ιδιαίτερα gadgets της εβδομάδας

 

Έξυπνη fitness συσκευή. 

Το νέο καινοτόμο gadget από την εταιρεία Lumen μπορεί να μετρήσει τον μεταβολικό σας ρυθμό μόνο από την ανάσα σας. H συνδέεται με ένα app στο κινητό σας και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φυσήξετε πάνω της. Από εκεί και πέρα το gadget επεξεργάζεται τα δεδομένα και σας δίνει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις καύσεις σας. Το gadget της Lumen 

 

Τα πιο ιδιαίτερα gadgets της εβδομάδας

 

 

Fast Wireless Charging Station

Η ασύρματη βάση φόρτισης σας επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα το κινητό σας με τη λειτουργία fast charging, ενώ το μέγεθός της σας επιτρέπει να την παίρνετε παντού μαζί σας ακόμη και στα ταξίδια σας. Η συσκευή είναι πτυσσόμενη με αποτέλεσμα να χωρίζεται σε τρεις βάσεις οι οποίες μπορούν να φορτίσουν μέχρι και τρεις συσκευές την ίδια στιγμή. 

 

 

Ο “αόρατος” φορτιστής. 

Ο ασύρματος φορτιστής συσκευών του brand ENERQi κάνει μονομιάς εντύπωση, καθώς μπορεί να φορτίσει το κινητό σας σχεδόν αόρατα χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του. Οι παρακάτω φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. 

 

 

 

Ρετρό ηχείο.

Αν αγαπάτε τη μουσική και είστε νοσταλγοί μιας άλλης δεκαετίας, τότε το ασύρματο ηχείο Marshall Kilburn II είναι ιδανικό για εσάς. Εκτός

από τις υψηλές ηχητικές του επιδόσεις, ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό του που μας φέρνει στο μυαλό κιθάρα. 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!