Home / Men  / Τα νέα Nike Air Max 90s by Shabbaaaaa

Τα νέα Nike Air Max 90s by Shabbaaaaa

Τα νέα Nike Air Max 90s by Shabbaaaaa
Nike και Shabbaaaaa δημιουργούν τα πιο streetstyle αθλητικά! 

To 2020 η Nike έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς διάσημους να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά αθλητικά, χαρίζοντας τη δική τους πινελιά στα κλασικά Air Max 90s μέσω της πλατφόρμας του brand “Nike By You”

 

Τα νέα Nike Air Max 90s by Shabbaaaaa

 

 

Τώρα σειρά για να φτιάξουν τα δικά τους μοναδικά αθλητικά είχαν οι διάσημοι DJs και ιδρυτές του Shabbaaaaa, Drewbyrd και Sean G, που έδωσαν στα Air Max 90s το δικό τους μοναδικό touch. Με streetware πινελιές αλλά και elegant επιλογές διαμόρφωσαν τα θρυλικά παπούτσια της Nike, δημιουργώντας μία νέα εκδοχή του κλασικού μοντέλου, που ξεχειλίζει νεότητα και στυλ.

 

 

Τα νέα Nike Air Max 90s by Shabbaaaaa

Τα νέα Nike Air Max 90s by Shabbaaaaa

 

 

 

 

Το δημιουργικό duo ανέβασε ένα video στο Instagram για να επικοινωνήσει τη συνεργασία, στο οποίο μάλιστα πληροφορεί το κοινό πως θα δωρίσει τμήμα εσόδων του project εκ μέρους της Nike στο Quinn Coleman Memorial Fund και στο Ghetto Youths Foundation. 

 

 

 

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα stylish αθλητικά στα ακόλουθα sites: 

www.shabbaaaaa.com

www.nike.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!