Home / Men  / Τα νέα τεχνολογικά gadgets της Apple

Τα νέα τεχνολογικά gadgets της Apple

cozy vibe men hobbyland
Η Apple μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στη νέα τεχνολογική πραγματικότητα.

H εταιρεία Apple παρουσίασε ό,τι πιο νέο  στον χώρο της τεχνολογίας, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Worldwide Developers Conference (WWDC) στην Καλιφόρνια. Τα φώτα “έκλεψαν” τρεις νέες καινοτομίες: το επαναστατικό HomePod, το επανασχεδιασμένο App Store και το ενημερωμένο watchOS4.

Το HomePod, η απάντηση της Apple στην Google Apple’s answer to Google Home και Amazon Echo, σχεδιάστηκε για να έχει πρόσβαση στην τεράστια μουσική βιβλιοθήκη της Apple, με πάνω από 40.000 τραγούδια με Siri-activated controls. Το ακουστικό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας όχι μόνο σου προσφέρει την τέλεια ποιότητα ήχου αλλά και είναι και εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας αισθητήρες ώστε να προσαρμόζεται ο ήχος ανάλογα με την τοποθεσία και τον χρόνο. Επιπλέον, το HomePod μπορεί να συνδεθεί με το smart phone για πλήρη έλεγχο του νοικοκυριού μας.

 

cozy vibe men hobbyland

 

cozy vibe men hobbyland        cozy vibe men hobbyland

 

 

Εκτός από το HomePod, η Apple παρουσίασε ένα νέο look για το App Store, δίνοντας έμφαση σε ένα νέο tab με συντακτικό περιεχόμενο και εντυπωσιακές καλλιτεχνικές δημιουργίες, δίνοντας τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε έναν διαφορετικό κόσμο των apps. To νέο και ανανεωμένο App Store είναι πιο πλούσιο, πιο όμορφο και συναρπαστικό!

Τέλος, παρουσιάστηκε το καινοτόμο watchOS4 για το επιτυχημένο Apple Watch. To νέο λειτουργικό σύστημα, εκτός από αναβαθμισμένη αισθητική, δίνει νέα διάσταση στο ήδη εύχρηστο και πολύτιμο, “έξυπνο” σύστημα Siri, . Έτσι, μια ματιά στο ξεχωριστό αυτό ρολόι, θα σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες, περιλαμβάνοντας λειτουργίες υπενθύμισης, ημερολογίου κ.α  

Οι λάτρεις του fitness θα επωφεληθούν από το ενημερωμένο GymKit, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το ρολόι με όργανα γυμναστικής όπως το ελλειπτικό, ο διάδρομος και το ποδήλατο, ενώ η Apple, καθώς διανύουμε τους καλοκαιρινούς μήνες, έχει δημιουργήσει εφαρμογές που μας βοηθούν να διατηρήσουμε τη φόρμα μας, όπως το iCalorie, το Gymaholic και το WaterMinder.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath