Home / Beauty  / Τα νέα κραγιόν της Chanel είναι η επιτομή της κομψότητας!

Τα νέα κραγιόν της Chanel είναι η επιτομή της κομψότητας!

Η Chanel κυκλοφόρησε νέα θεαματική σειρά κραγιόν! 

 

O εμβληματικός fashion οίκος Chanel έχει καλά νέα για τον beauty κόσμο, καθώς κυκλοφόρησε μία νέα, elegant σειρά κραγιόν που ονομάζονται Flash Rouge Coco.

 

 

Τα κομψά κραγιόν διατίθενται συνολικά σε 27 (!) αποχρώσεις, για να έχουμε αμέτρητες όμορφες επιλογές στο μακιγιάζ μας. Οι αποχρώσεις ξεκινούν από ουδέτερα μπεζ και “αθώα” ροζ χρώματα και καταλήγουν σε έντονους, κλασικούς κόκκινους και φούξια τόνους, για απόλυτα εντυπωσιακά χείλη!

 

 

 

Τα νἐα κραγιόν Rouge Coco Flash, εκτός από εντυπωσιακά είναι και ενυδατικά, αποτελώντας πραγματικό βάλσαμο για τα χείλη μας, ταλαιπωρημένα ή μη. Εκτός από τα λαμπερά τους χρώματα, προσφέρουν αποτέλεσμα που διαρκεί και απόλυτα shiny χείλη. Εξαιρετικά ενυδατικά και ιδανικά για τα ξηρά χείλη, τα νέα κραγιόν Rouge Coco Flash της Chanel, αποδεικνύουν περίτρανα την οπτική της Coco Chanel, που θέλει όλες τις γυναίκες περιποιημένες και απόλυτα θηλυκές.

 

 

 

www.chanel.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!