Home / Beauty  / Τα μυστικά ομορφιάς της Selena Gomez

Τα μυστικά ομορφιάς της Selena Gomez

Τα μυστικά ομορφιάς της Selena Gomez
Η ρουτίνα περιποίησης και ομορφιάς της Selena Gomez.

Είναι νέα και φρέσκια, όμορφη και εντυπωσιακή. Ο λόγος για την ταλαντούχα Selena Gomez. Ποια είναι όμως τα beauty secrets της και τι κάνει στην καθημερινότητά της για να ακτινοβολεί; 

 

Fresh and Natural.

Τα μυστικά ομορφιάς της Selena Gomez

 
Fresh start in the morning

Μόλις ξυπνήσει τονώνει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό της με ένα γευστικό smoothie. Αγαπά την υγιεινή ζωή και πιστεύει πως η ομορφιά είναι πρωτίστως αποτέλεσμα της σωστής διατροφής.

 

Skincare routine

Όπως έχει δηλώσει η πρωινή ρουτίνα ομορφιάς είναι κάτι σαν ιεροτελεστία για εκείνη. Τα βήματα είναι τα εξής, καθαρισμός προσώπου με συσκευή καθαρισμού, μία γενναία ποσότητα ενυδατικής κρέμας προσώπου και τέλος κρέμα ματιών.

 

Make up touches

Η λαμπερή και δροσερή Selena αγαπά το natural μακιγιάζ και αποφεύγει το βαρύ make-up. Το item που χρησιμοποιεί καθημερινά είναι ένα μολύβι χειλιών σε έναν πιο σκούρο τόνο, για να δώσει ένταση στα χείλη της.

 

Τα μυστικά ομορφιάς της Selena Gomez

 

Before leaving home

Πριν φύγει από το σπίτι γεμίζει την μπανιέρα της με αφρόλουτρο και άλατα και απολαμβάνει ένα ζεστό μπάνιο που την αναζοωγονεί πνευματικά και σωματικά.

 

Travel tip

Στις αποσκευές της βρίσκεται πάντα ένα dry shampoo, το οποίο χρησιμοποιεί σε κάθε ταξίδι και την βγάζει ασπροπρόσωπη όταν τα μαλλιά της επηρεάζονται από την υγρασία.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!