Home / Beauty  / Τα μυστικά ομορφιάς της Blake Lively

Τα μυστικά ομορφιάς της Blake Lively

Αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς της Blake Lively.

Εκτός από την αγάπη της για τη μόδα και τις σούπερ stylish εμφανίσεις της, η Blake Lively είναι παθιασμένη με το μακιγιάζ. Κάθε της look είναι αψεγάδιαστο, ενώ η επιδερμίδα της πάντοτε λάμπει. Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά ομορφιάς της διάσημης star και τι περιλαμβάνει η beauty ρουτίνα της; 

 

Τα μυστικά ομορφιάς της Blake Lively

 

 

Fresh start in the morning:

Η μέρα της ξεκινά με ένα τονωτικό ντους, στο οποίο εφαρμόζει πάντοτε το beauty hair μυστικό της. Λίγο πριν το σαμπουάν απλώνει στις άκρες των μαλλιών της λάδι καρύδας και έπειτα ξεπλένει με άφθονο νερό.

 
Skincare routine:

Η ελαφριάς υφής ενυδατική της κρέμα είναι το πιο αγαπημένο της skincare product, ενώ δεν παραλείπει μία φορά την εβδομάδα να κάνει μάσκες ομορφιάς με οξέα φρούτων.

 
Τα μυστικά ομορφιάς της Blake Lively
 

Make up touches:

H ηθοποιός και fashion guru λατρεύει το προσεγμένο και λαμπερό μακιγιάζ. Εκτός από το σέξι κόκκινο κραγιόν και τη μάσκαρα, αγαπά ιδιαίτερα το τυρκουάζ μολύβι που χρησιμοποιεί καθημερινά για να τονίσει τα καταγάλανα μάτια της.

 

Before leaves home:

Η λευκή της επιδερμίδα καθιστά απαραίτητο το αντηλιακό. Έτσι, δεν ξεχνά ποτέ να απλώσει στο πρόσωπό της μία κρέμα υψηλής αντηλιακής προστασίας που προλαμβάνει ταυτόχρονα τις πανάδες.

 

 
 
Τα μυστικά ομορφιάς της Blake Lively
 

Travel tip:

Δεν μπορεί να αποχωριστεί εύκολα τα αγαπημένα της προϊόντα, για αυτό τα έχει και σε travel-sized εκδοχή. Το πιο αγαπημένο της όμως είναι το ξηρό λάδι με βιταμίνη Ε, που προσφέρει βαθιά θρέψη στα μαλλιά της.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!