Home / Beauty  / Τα μυστικά ομορφιάς της υπέρλαμπρης Charlize Theron

Τα μυστικά ομορφιάς της υπέρλαμπρης Charlize Theron

Τα μυστικά ομορφιάς της υπέρλαμπρης Charlize Theron
Μπορούμε να υιοθετήσουμε εύκολα κάποια από αυτά. 

Η Charlize Theron, εξαιρετικά ταλαντούχα και βραβευμένη ηθοποιός, σε κάθε της εμφάνιση είναι πολύ εντυπωσιακή και λαμπερή, ενώ παρά το πέρασμα των χρόνων καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται για το πώς επιτυγχάνει να έχει τέτοια επιδερμίδα. Εμείς συγκεντρώσαμε τα beauty μυστικά της και την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησής της. 

 

The magic castor oil.

 

Τα μυστικά ομορφιάς της υπέρλαμπρης Charlize Theron

 

 

Fresh start in the morning

Αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου, εφαρμόζει με μία μπατονέτα καστορέλαιο, σε φρύδια και βλεφαρίδες, για να τα δυναμώσει και να τα ενυδατώσει σε βάθος.

 

Skincare routine

Οπαδός της minimal αλλά ουσιαστικής περιποίησης, η αριστοκρατική Charlize, εμπιστεύεται απόλυτα δύο προϊόντα. Την κρέμα ματιών και την κρέμα προσώπου που κρατούν φρέσκο το δέρμα της όλη την ημέρα.

 

Τα μυστικά ομορφιάς της υπέρλαμπρης Charlize Theron

 

Make up touches

To beauty tip που ακολουθεί πάντα και διευρύνει το βλέμμα της, είναι το άσπρο μολύβι που εφαρμόζει στην εσωτερική γραμμή των ματιών.

 

Before leaving home

Βάζει καθημερινά αντηλιακό και μάλιστα όλο τον χρόνο, καθώς γνωρίζει πως η χρήση του είναι το νούμερο ένα μυστικό για την αντιγήρανση.

 

Travel tip

Τα ενυδατικά mist, τα lip balms και μια μάσκαρα είναι τα beauty items που δεν λείπουν από τo travel νεσεσέρ ομορφιάς της.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!