Home / Beauty  / Τα μυστικά ομορφιάς της εκρηκτικής Jennifer Lawrence

Τα μυστικά ομορφιάς της εκρηκτικής Jennifer Lawrence

Τα μυστικά ομορφιάς της εκρηκτικής Jennifer Lawrence
Αυτά είναι τα tips ομορφιάς της όμορφης Jennifer Lawrence.

Αν και δεν αγαπά ιδιαίτερα το μακιγιάζ και ακολουθεί μία μινιμαλιστική make up προσέγγιση, η διάσημη ηθοποιός έχει κάποια μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση. Τι κάνει η Jennifer Lawrence στην skincare και beauty ρουτίνα της για να είναι πάντοτε λαμπερή και αψεγάδιαστη;  

 

Τα μυστικά ομορφιάς της εκρηκτικής Jennifer Lawrence

 

Fresh start in the morning

Πριν ακόμη πιει τον πρωινό της καφέ, κάνει stretching και κάποιες ασκήσεις yoga. Όπως υποστηρίζει, οι μικρές fitness συνήθειες είναι αυτές που μας ομορφαίνουν πραγματικά, χαρίζοντάς μας ενέργεια και λάμψη.

 

Skincare routine

Κάθε βράδυ φροντίζει να κάνει απολέπιση προσώπου με φυσικό scrub από πολτοποιημένο ακτινίδιο για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα της. Ακόμη, πριν κοιμηθεί, φορά πάντοτε κρέμα νυκτός με τη θαυματουργή ρετινόλη.

 
Τα μυστικά ομορφιάς της εκρηκτικής Jennifer Lawrence

Make up touches

Αν και δεν αγαπά ιδιαίτερα το make up, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, προτιμά τα λαμπερά κραγιόν, τις έντονες βλεφαρίδες και τις σκιές που αναδεικνύουν το σπινθηροβόλο βλέμμα της.

 

Before leaves home

Φορά στο πρόσωπο, αλλά και στον λαιμό της ενυδατική λοσιόν με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 15 για να θωρακίσει την εύθραυστη επιδερμίδα της από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει φορά στο πρόσωπο και στον λαιμό της αντηλιακή κρέμα καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς το δέρμα της είναι ευαίσθητο και φροντίζει να ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της δερματολόγου της. 

 

Τα μυστικά ομορφιάς της εκρηκτικής Jennifer Lawrence

Travel tip

Από το travel νεσεσέρ της δεν λείπει ποτέ ένα ενυδατικό κραγιόν σε απαλή ροζ απόχρωση για τα ευαίσθητα χείλη της και ένα μολύβι για τα φρύδια. Με αυτά τα δύο beauty items φροντίζει να τονίζει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου της και να εντυπωσιάζει σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρεθεί. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!