Home / Fashion  / Τα μοντέλα περπάτησαν σε χρυσή άμμο στο S/S 2019 show της Chanel!

Τα μοντέλα περπάτησαν σε χρυσή άμμο στο S/S 2019 show της Chanel!

To S/S 2019 fashion show της Chanel έφερε το καλοκαίρι στο Παρίσι! 

Το fashion show της Chanel για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 έφερε κυριολεκτικά το καλοκαίρι στο Paris Fashion Week, με τον ιδιαίτερο Karl Lagerfeld να έχει στήσει το πιο επιτυχημένο beach σκηνικό, στο επιβλητικό Grand Palais στο Παρίσι. 

 

Πραγματική άμμος, ξύλινες προβλήτες, μπλε ουρανός, κύματα μέχρι και ναυαγοσώστες, συνέθεσαν το πιο ολοκληρωμένο summer σκηνικό, μεταμορφώνοντας το catwalk σε μια ονειρική παραλία. 

 

Τα μοντέλα περπάτησαν ξυπόλυτα στην άμμο, κρατώντας τα παπούτσια στα χέρια τους, ενώ το beach look ήταν η ιδανική επιλογή για τα μαλλιά τους. Φορώντας δημιουργίες του οίκου που απέπνεαν ελευθερία, κομψότητα και καλοκαιρινή διάθεση, τα μοντέλα πρόσφεραν στους παρευρισκομένους το πιο γοητευτικό summer break στην αρχή του φθινοπώρου. 

 

 

Διάσημοι καλεσμένοι έδωσαν το παρών, παίρνοντας μέρος στο ειδυλλιακό καλοκαιρινό ταξίδι μόδας. Ανάμεσά τους η Pamela Anderson, εξαιρετικά κομψή, έβγαλε τα παπούτσια της και περπάτησε και αυτή ξυπόλυτη στην άμμο!

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!