Home / Fashion  / Τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια είναι πιο hot από ποτέ

Τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια είναι πιο hot από ποτέ

Τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια είναι πιο hot από ποτέ
Συνδυάστε τα σαν ένα πραγματικό fashion girl. 

Τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια έχουν κατακτήσει τις καρδιές μας τόσο για την πολυτελή νότα που χαρίζουν στα looks μας όσο και για την casual και συνάμα chic χροιά που ταιριάζει πραγματικά με κάθε outfit που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Αν και διαχρονικά, έχουν φέτος την τιμητική τους και κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνθέσουμε ξεχωριστά fashionable outfits. Επενδύστε σε ένα ζευγάρι το φετινό καλοκαίρι, καθώς τα stylish σανδάλια είναι items χαμαιλέοντες που δημιουργούν μοναδικά και άνετα looks για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ μπορείτε να τα φοράτε μέχρι και το φθινόπωρο. 

 

Τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια είναι πιο hot από ποτέ

 

Office outfit. 

Τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια ταιριάζουν υπέροχα με το πιο αυστηρό και σοβαρό look που πρέπει να έχετε για το γραφείο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με midi ή maxi φούστες και απλό Τ-shirt η και με το denim παντελόνι σας. 

 

Τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια είναι πιο hot από ποτέ

 

 

It’s coffee time!

Για πιο ανάλαφρα πρωινά ή απογευματινά look βάλτε ένα απλό mini φορεματάκι, ένα σορτς, μία σαλοπέτα ή ένα denim παντελόνι και απολαύστε με στυλ τις εξόδους σας. 

 

Τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια είναι πιο hot από ποτέ

 

 

Girls night out. 

Κατάλληλα και για τις grande βραδινές εμφανίσεις σας τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια σας προσφέρουν την άνεση που χρειάζεστε για να διασκεδάσετε μέχρι τις πρωινές ώρες ούσες πιο μοντέρνες και εντυπωσιακές από ποτέ. Maxi φορέματα και glam κοσμήματα μπορούν να απογειώσουν το βραδινό look σας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!