Home / Fashion  / Τα μαγιό με ζώνη είναι το απόλυτο summer trend

Τα μαγιό με ζώνη είναι το απόλυτο summer trend

New summer trend: Μαγιό με ζώνη.

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπέροχη εμφάνιση της Ούρσουλα Άντρες με μαγιό στην ταινία του Τζέιμς Μπόντ  «Dr. No»; Η ηθοποιός αποτέλεσε την απόλυτη φαντασίωση για κάθε άντρα φορώντας ένα εμβληματικό λευκό μπικίνι με βρετανική ζώνη στρατού και αγκράφες, το οποίο έγραψε την δική του ιστορία στην μόδα. Καθώς όμως τα trends και οι τάσεις ανακυκλώνονται, εν έτη 2018 τα μαγιό με ζώνη κάνουν μια δυναμική επιστροφή, αποτελώντας την τελευταία καλοκαιρινή τάση. 

 

 

Ήδη από πέρσι τα μαγιό με ζώνη αποτέλεσαν μια από τις αναδυόμενες τάσεις στα μαγιό αλλά αυτή την χρονιά έγιναν το πιο hot trend που μπορείς να φορέσεις στην παραλία. Με ρετρό διάθεση και άρωμα μιας άλλης εποχής είναι ό,τι πιο κομψό και instyle μπορείς να φορέσεις φέτος στις παραλίες και ξεχωρίσεις. Ολόσωμα ή μπικίνι, λίγο πιο αθλητικά ή θηλυκά, πολύχρωμα ή και σε πιο απαλούς τόνους τα μαγιό με ζώνη ήρθαν για να κάνουν ακόμη πιο μοναδική την εμφάνισή σου στην πλαζ! 

 

 

Με αμέτρητα σχέδια τα μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό με ζώνη που κυκλοφορούν καλύπτουν τις ανάγκες και το γούστο κάθε γυναίκας και κολακεύουν κάθε τύπο σώματος. Η ζώνη που είναι το σήμα κατατεθέν, δημιουργεί γλυκές καμπύλες στο σώμα αλλά και μια πιο fun και παιχνιδιάρικη διάθεση. Δες παρακάτω ό,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί και θα πεισθείς πως ήρθε ο καιρός για ανανέωση της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!