Home / Men  / Grooming  / Τα λάθη που κάνετε στην καθημερινή σας περιποίηση

Τα λάθη που κάνετε στην καθημερινή σας περιποίηση

Τα λάθη που κάνετε στην καθημερινή σας περιποίηση
4 λάθη που κάνουν οι άνδρες στην περιποίησή τους. 

Ποια είναι τα δημοφιλέστερα λάθη τα οποία κάνουν οι άνδρες στην grooming ρουτίνα τους; 

 

 

Λάθος νούμερο 1 – Ξεχνάτε τις τρίχες στη μύτη ή στο στήθος. 

Μπορεί να περιποιείστε με περισσό ζήλο τη γενειάδα ή τα μούσια σας, όμως δεν κάνετε το ίδιο για τις τρίχες σε άλλα μέρη του προσώπου και του σώματός σας. Αν δεν περιποιείστε και δεν τριμάρετε τς τρίχες στα αφτιά, τη μύτη, το στήθος ή τους ώμους σας (αν ανήκετε στους άνδρες που έχουν κι εκεί τρίχες) τότε θα απέχετε αρκετά από την εικόνα του άνδρα που φροντίζει τον εαυτό του, είναι γοητευτικός και σαγηνευτικός. Αλλάξτε λοιπόν την grooming στρατηγική σας και προσθέστε στα must – do της ρουτίνας σας και τα παραπάνω. Θα σας πάρουν μόνο λίγα λεπτάκια επιπλέον. 

 

Λάθος νούμερο 2 – Ξεχνάτε το after shave ή την ενυδατική σας. 

Κανείς δεν θέλει να έχει ερεθισμένο δέρμα.  Όταν όμως δεν χρησιμοποιείτε after shave ή ενυδατική μετά το ξύρισμα το μόνο σίγουρο είναι πως η επιδερμίδα σας θα ερεθιστεί, θα εμφανίσει κοκκινίλες ή σπυράκια και γενικώς θα σας φωνάζει SOS. Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν χρησιμοποιήστε τα προϊόντα που πρέπει όταν πρέπει. 

 

 

Τα λάθη που κάνετε στην καθημερινή σας περιποίηση

 

 

Λάθος νούμερο 3 – Παραείστε γενναιόδωροι με τις ποσότητες προϊόντων. 

Συνήθως συμβαίνει με την κολόνια σας. Όχι αν ψεκάσετε πάνω σας πολύ κολόνια δεν θα είστε πιο γοητευτικός, αντίθετα θα γίνετε πιο ενοχλητικός στη μύτη των άλλων, καθώς η υπερβολική μυρωδιά από την κολόνια σας μπορεί και να τους δημιουργήσει μία θολούρα μια ζαλάδα.. πάντως σε κάθε περίπτωση αρνητικά συναισθήματα. Χρησιμοποιήστε όλα σας τα προϊόντα περιποίησης και καλλωπισμού με σύνεση, διαφορετικά θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. 

 

Λάθος νούμερο 4 – Δεν φοράτε αποσμητικό. 

Μπορεί να ακούγεται παράξενο όμως συμβαίνει και μάλιστα πολύ. Πολλοί από εσάς ξεχνάτε πως πρέπει να φοράτε αποσμητικό και μας κάνετε δύσκολη τη ζωή. Το αποσμητικό δεν είναι προαιρετικό αλλά αναγκαίο και δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε για αυτό. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!