Home / Men  / Τα καλύτερα smartwatches

Τα καλύτερα smartwatches

Τα καλύτερα smartwatches
Τα κορυφαία smartwatches 

4 κορυφαία smartwatches για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Τα καλύτερα smartwatches
Xiaomi Fitness Tracker Amazfit Bip

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό smartwatch, για εκείνους που αγαπούν την άσκηση και έχουν ταυτόχρονα καλό γούστο. Το Xiaomi Fitness Tracker Amazfit Bip διαθέτει πληθώρα εφαρμογών όπως μετρητή βημάτων, καταγραφή και μέτρηση διαδρομής, υπολογισμό καύσης θερμίδων και πολλές άλλες δυνατότητες, για τους fitness lovers.

Τα καλύτερα smartwatches
Samsung Galaxy Watch

Όμορφο, κομψό και αριστοκρατικό, το νέο Samsung Galaxy Watch είναι σχεδιασμένο για να σας χαρίζει στυλ και να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις που έχετε από ένα μοντέρνο smartwatch. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε συνδυασμό με την άριστη παρακολούθηση της φυσικής σας κατάστασης σας βοηθούν να κατακτήσετε με στυλ τους γυμναστικούς σας στόχους και να διατηρείστε υγιείς.

Τα καλύτερα smartwatches
Samsung Gear S3 Classic

Με κλασικό σχεδιασμό που ξεχωρίζει, νότες πολυτέλειας και πολλές δυνατότητες, το Samsung Gear S3 Classic προσφέρει την αίγλη του κλασικού ρολογιού με πρωτοποριακές λειτουργίες. Συνδέετε εύκολα με το κινητό σας τηλέφωνο και σας επιτρέπει να απαντήσετε σε κλήσεις, να διαβάσετε μηνύματα ή να μεταβείτε στην εφαρμογή που χρειάζεστε. Τέλος, η μπαταρία μεγάλης διάρκειας που διαθέτει σας επιτρέπει να το φορτίζετε μόνο μία φορά κάθε μερικές ημέρες.

Τα καλύτερα smartwatches


Apple Watch Series 4

Με μεγαλύτερη οθόνη, προσεγμένο σχεδιασμό και πρωτοποριακές δυνατότητες το νέο Apple Watch Series 4 αποτελεί ένα μικροσκοπικό θαύμα που θα κοσμήσει τα άκρα σας, προσφέροντάς σας παράλληλα τις πιο καινοτόμες λειτουργίες.

Τα καλύτερα smartwatches

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!