Home / Beauty  / Τα καλύτερα self tan προϊόντα της αγοράς

Τα καλύτερα self tan προϊόντα της αγοράς

cozyvibe body tanning
Τα καλύτερα self tan προϊόντα της αγοράς.

Μπορεί να έχουμε λίγο καιρό ακόμη για το καλοκαίρι αλλά τώρα ίσως είναι η καλύτερη περίοδος για να μαυρίσουμε λιγάκι και να αποκτήσουμε μια λαμπερή και ελαφρώς σοκολατένια επιδερμίδα. Τα προϊόντα self tan θα μας γλιτώσουν από την βλαβερή ακτινοβολία της ηλιοθεραπείας τους καλοκαιρινούς μήνες και θα χαρίζουν στο δέρμα μας ενυδάτωση και έξτρα λάμψη. Πριν επιλέξετε ποιο προϊόν θα χρησιμοποιήσετε να θυμάστε πως για να είναι ομοιόμορφο και φυσικό το μαύρισμα πρέπει να κάνετε απολέπιση στο σώμα σας και να ακολουθήσετε αυτά τα tips που εγγυώνται το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Clinique Self-Sun.

H self tan λοσιόν σώματος της Clinique απλώνεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και αφήνει ένα διακριτικό ευχάριστο άρωμα. Η λοσιόν θα σας χαρίζει ελαφρύ μαύρισμα και επιπλέον λάμψη στην επιδερμίδα σας.

 

 

 

Jurlique Sun Specialist Sunless Tanner.

Με ελαφριά και μη λιπαρή υφή, η self tan λοσιόν της Jurlique προσφέρει φυσικό, χρυσαφένιο μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο, προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και έντονη ενυδάτωση. Με εκχύλισμα γλυκού πορτοκαλιού και το σύμπλεγμα Superberry που παρέχει τις απαραίτητες βιταμίνες, τα μέταλλα και τα αμινοξέα, η λοσιόν περιποιείται την επιδερμίδα και χαρίζει άμεση λάμψη και βαθιά ενυδάτωση.

 

 

Clarins Self Tanning Instant Gel Face & Body.  

Με aloe vera και φυτικά εκχυλίσματα που ενυδατώνουν το δέρμα, το τζελ μαυρίσματος της Clarins αφήνει ομοιόμορφο μπρονζέ χρώμα στην επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα αλλά και για κάθε τύπο δέρματος.

 

Sephora Collection Tinted Self Tanning Body.

Το σπρέι αυτομαυρίσματος από την Sephora φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα και χαρίζει φυσικό μαύρισμα. Με εκχύλισμα μάνγκο και ενυδατικά συστατικά, χαρίζει απαλό και λείο δέρμα.

 

Dior Bronze Self Tanning Jelly.

H αυτομαυριστική κρέμα σε μορφή τζελ του Dior προσφέρει φυσικό και φωτεινό μαύρισμα δημιουργώντας σταδιακά ένα λαμπερό ηλιοκαμμένο look.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!