Home / Men  / Τα καλύτερα gadgets για ταξιδιώτες!

Τα καλύτερα gadgets για ταξιδιώτες!

Κορυφαία travel gadgets!

Τα καλύτερα travel gadgets για να όσους αγαπούν τα ταξίδια ή η δουλειά τους επιβάλλει να μετακινούνται συχνά. Συγκεντρώσαμε 5 έξυπνες συσκευές που θα σας διευκολύνουν στο επόμενο ταξίδι σας! 

 

 

Για να είστε πάντοτε κομψοί

Μια τσάντα που μπορείτε να τοποθετήσετε τα πουκάμισά σας και να είστε σίγουροι πως θα παραμείνουν καλοσιδερωμένα. Για να είστε πάντοτε κομψοί και περιποιημένοι στα επαγγελματικά ή μη ταξίδια σας! 

 

Για να έχετε πάντα internet!

Το πολύ χρήσιμο travel size wireless router σας υπόσχεται ασύρματο internet παντού και ταυτόχρονα σας βοηθά να μεταφέρετε αρχεία στο λάπτοπ σας μέσω των θυρών USB! 

 

 

 

Το Mobile WiFi Hotspot και ταυτόχρονα Power Bank, συνδέεται ταυτόχρονα με 5 συσκευές και σας παρέχει ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων σε όλο τον κόσμο. 

 

Για περισσότερο χώρο στη βαλίτσα σας

Το έξυπνο και μικρό σε μέγεθος gadget της εταιρείας Vago πιάνει ελάχιστο χώρο και κάνει ό,τι μία ηλεκτρική σκούπα. Αφαιρεί τον αέρα από τις σακούλες στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε τα ρούχα σας, μέσα στην βαλίτσα, ώστε να εξοικονομήσετε πολύ χώρο για να βάλετε τα σουβενίρ σας! 

 

 

Τσάντα για τις ηλεκτρονικές σας συσκευές

Οργανώστε με τον καλύτερο τρόπο τα USB καλώδια, τις κάρτες μνήμης σας, τους φορτιστές σας και ό,τι άλλο σας είναι απαραίτητο, με ένα τσαντάκι ειδικά διαμορφωμένο για τα ψηφιακά σας tools. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!