Home / Men  / Τα καλύτερα gadget για να γίνετε master στο barbeque

Τα καλύτερα gadget για να γίνετε master στο barbeque

Τα καλύτερα gadget για barbeque!

Επειδή το barbeque είναι καθαρά αντρική υπόθεση και ο ψήστης για να μεγαλουργήσει χρειάζεται και τον κατάλληλο εξοπλισμό, σας παρουσιάζουμε μερικά gadget που μπορούν να κάνουν το barbeque ακόμη πιο εύκολο και διασκεδαστικό! Διαβάστε την παρακάτω λίστα για να γίνετε master στο barbeque! 

 

Rear ή μήπως Medium Rear; 

Το θερμόμετρο γευμάτων ThermoPro TP02S Instant Read Meat Thermometer, σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε την θερμοκρασία του κρέατος ή ό,τι άλλου ψήνετε για να γίνετε επαγγελματίες στο ψήσιμο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γνωρίζετε τις ακριβείς θερμοκρασίες του φαγητού ώστε να προσαρμόσετε το ψήσιμο με ευκολία στα γούστα σας!   

 

For barbeque masters. 

Αυτό το εργαλείο είναι ό,τι χρειάζεστε για να έχετε καθαρή την σχάρα σας! Με το gadget The Great Scrape The Woody Paddle New All Natural BBQ Grill Scraper, ξύνετε την σχάρα σας χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να την χαλάσετε και απομακρύνετε τα απομεινάρια του barbeque μια και καλή!  

 

 

Robotic cleaning! 

Για το απόλυτο καθάρισμα της σχάρας σας και το πιο εύκολο, τι πιο cool από ένα ρομπότ καθαρισμού ψησταριάς που μεταμορφώνει το βρώμικο γκριλ σε ολοκαίνουργιο; Το ρομπότ ονομάζεται Grillbot και κάνει όλη την βρώμικη δουλειά για σας. Απλά ενεργοποιήστε το, ρυθμίστε πόσα λεπτά θέλετε να καθαρίζει την ψησταριά και πιείτε μια μπύρα! 

 

 

Για πιο γρήγορο barbeque. 

To απόλυτο gadget για barbeque ονομάζεται BBQ Dragon και όπως λέει και το όνομά του υπόσχεται να ενισχύσει την φωτιά στα κάρβουνά σας μειώνοντας τον χρόνο αναμονής μέχρι τη έναρξη του ψησίματος στα 10 μόλις λεπτά. Το BBQ Dragon προσαρμόζεται στην ψησταριά, φυσάει μεγάλες ποσότητες κρύου αέρα στη φωτιά και είναι επαναφορτιζόμενο μέσω  USB. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!