Home / Beauty  / Τα καλύτερα beauty looks από τα Hollywood Film Awards!

Τα καλύτερα beauty looks από τα Hollywood Film Awards!

Τα beauty looks που ξεχώρισαν στα Hollywood Film Awards!

 

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Beverly Hilton τα Hollywood Film Awards, γιορτάζοντας για 22η φορά την τέχνη του cinema. Πολλές διασημότητες παρευρέθηκαν στη λαμπερή διοργάνωση και ξεχώρισαν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους, το μακιγιάζ και τα hairlooks τους. 

 

Nicole Kidman

Πάντοτε εκθαμβωτική, η Αυστραλή ηθοποιός που βραβεύτηκε με το Hollywood Career Achievement Award, έλαμψε με την elegant τουαλέτα της, το natural chic μακιγιάζ της και το απλό look που επέλεξε να αφήσει τα σγουρά μαλλιά της. 

 

 

 

Anne Hathaway

H Anne Hathaway λιτή και κομψή, κατόρθωσε να ενθουσιάσει με το συνολικό της look. Το ρούχο που επέλεξε ¨φώτισε¨ το πρόσωπό της, τα αξεσουάρ της έδωσαν το απαραίτητο glam touch, ενώ στο μακιγιάζ προτίμησε ένταση στα μάτια και ένα απλό, αλλά to the point κραγιόν! 

 

 

Amandla Stenberg

Η γλυκιά ηθοποιός εμπιστεύθηκε την girly προσέγγιση που ταιριάζει άλλωστε στο νεαρό της ηλικίας της. Η όμορφη Amandla τόνισε το βλέμμα της, έβαλε το λαμπερό lipgloss της και εντυπωσίασε με το χαριτωμένο της χτένισμα.

 

 

Sophia Bush

Φορώντας μία από τις μεγαλύτερες fashion τάσεις της σεζόν η Sophia Bush πόζαρε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Σε ό,τι αφορά στο make up, κινήθηκε στους χρωματικούς τόνους του συνόλου της, επιλέγοντας να δώσει βάθος στο βλέμμα της! 

 

 

Shailene Woodley

Ήταν η πιο glam εμφάνιση της βραδιάς. Η Shailene Woodley εντυπωσίασε με το υπέρλαμπρο σύνολό της, τον κομψό της ψηλό κότσο και το όσο πρέπει shiny μακιγιάζ της. 

 

 

Constance Wu

Η εκτυφλωτική κόκκινη τουαλέτα της Constance Wu έκλεψε την παράσταση, ενώ η στέκα που επέλεξε να κοσμήσει τα μαλλιά της μας δείχνει πως ακολουθεί τα hairtrends της σεζόν που επιτάσσουν αξεσουάρ μαλλιών ακόμη και στις πιο επίσημες περιστάσεις. 

 

 

Janelle Monae

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια ανέδειξε το pop στοιχείο της μόδας και έλαμψε με το έντονο, κόκκινο κραγιόν της που αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές makeup τάσεις της σεζόν! 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!