Home / Men  / Τα καλύτερα ανδρικά gadgets!

Τα καλύτερα ανδρικά gadgets!

Τα πιο cool ανδρικά gadgets!

Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα και πρακτικά gadgets που θα λατρέψουν οι θιασώτες της τεχνολογίας και της καινοτομίας! 

 

Smart pillow

To έξυπνο μαξιλάρι της εταιρείας Soundasleep συνδέεται με Bluetooth με τις συσκευές σας και σας επιτρέπει μέσω μιας εφαρμογής να ακούτε μεταξύ άλλων τη μουσική σας, αλλά και να ρυθμίζετε εύκολα το πρόγραμμα του ύπνου σας! 

 

 

Kodak Photo Printer Mini 2

Αποτυπώστε τις στιγμές σας με το φορητό, συμπαγή και ελαφρύ Photo Printer Mini 2 από την Kodak. Ο cool εκτυπωτής συνδέεται απευθείας με την συσκευή σας χρησιμοποιώντας Bluetooth και NFC τεχνολογία, ενώ είναι συμβατός με συσκευές iOS και Android. 

 

 

Virtual Reality Fitness

Επωφεληθείτε των τελευταίων καινοτομιών της τεχνολογίας με το επαναστατικό Virtual Reality Fitness που φέρνει το μέλλον στην γυμναστική σας και σας βοηθά να “χτίσετε” κορμί με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! 

 

 

 

Victrola Nostalgic Classic Wood 6-in-1

Το ξύλινο σύστημα ψυχαγωγίας, με τη vintage αισθητική και τις σούπερ λειτουργίες, είναι το καλύτερο δώρο για όσους αγαπούν τη μουσική και τα πάρτυ! Μπορεί να παίξει μουσική με 6 διαφορετικούς τρόπους άλλους πιο σύγχρονους και άλλους πιο παραδοσιακούς περιλαμβάνει πικάπ,  bluetooth για ασύρματη μουσική, CD και κασετόφωνο, ραδιόφωνο FM και μπορεί τέλος να συνδεθεί με εξωτερικά ηχεία για ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις! 

 

 
Wallet Ninja

Οι πιο πρακτικοί θα λατρέψουν το πολυεργαλείο Wallet Ninja που με πολύ μικρό μέγεθος (το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας) περιλαμβάνει 19 διαφορετικά εργαλεία που διευκολύνουν την καθημερινότητα. Μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας, καθώς χωράει στο πορτοφόλι σας ή τη θήκη κινητού σας και σας βοηθά μεταξύ άλλων να ανοίξετε τη μπύρα σας και να στηρίζετε το κινητό σας.  

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!