Home / Good Life  / Τα απόλυτα Instagram foodie accounts

Τα απόλυτα Instagram foodie accounts

Τα απόλυτα Instagram foodie accounts
Must follow- ινσταγκραμικά accounts για τους food lovers

Instagram foodie accounts για να ακολουθήσετε αμέσως, όσοι αγαπάτε τη μαγειρική και θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας σε τραπέζια. Συγκεντρώσαμε νοστιμότατα accounts στο instagram για να ανακαλύψετε yummy συνταγές που θα σας μεταμορφώσουν σε chef και χάρη στις εμπνευσμένες και εύκολες συνταγές που παρουσιάζουν οι ιδιοκτήτες τους, χαρίζουν επιπλέον γεύση στη ζωή μας.

Τα απόλυτα Instagram foodie accounts
@spoonforkbacon

Ο λογαριασμός αυτός παρουσιάζει ενδιαφέρουσες συνταγές για γλυκιές και αλμυρές παρασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι, ακόμη και αν είστε αρχάριοι. Για να ανακαλύψετε τις λεπτομερείς οδηγίες για τα λαχταριστά πιάτα, επισκεφτείτε το site.

https://www.instagram.com/p/Bu35QyZFtXh/
@foodminimalist

Ο λογαριασμός foodminimalist μας προκαλεί να δοκιμάσουμε τις μαγειρικές μας δυνατότητες και να τις εξελίξουμε, φτιάχνοντας αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές που θα μας μετατρέψουν σε foodie-stars.

https://www.instagram.com/p/Bu7b_7-F4s-/
@thefeedfeed

Από τα πιο δημοφιλή Instagram foodie accounts είναι και το “the feed feed”. Επισκεφτείτε το για να μυηθείτε στον κόσμο της γαστρονομίας και να φτιάξετε στο σπίτι σας αμέτρητες συνταγές, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

https://www.instagram.com/p/BvA2jmOg8jX/
@joythebaker

Ένα ακόμη επιτυχημένο instagram account είναι το
Joy the Baker. Με εικόνες που γοητεύουν μονομιάς, ο λογαριασμός ελκύει τους γευσιγνώστες και τους καλεί σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

https://www.instagram.com/p/Bu_g5DKA3fX/



[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!