Home / Family  / Τα ανοιξιάτικα trends στα κοριτσίστικα παιδικά ρούχα

Τα ανοιξιάτικα trends στα κοριτσίστικα παιδικά ρούχα

Αυτά είναι τα πιο hot spring trends στα κοριτσίστικα ρούχα

Τι επιτάσσει η μόδα για τις μικρές κυρίες αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι; Συγκεντρώσαμε τα πιο hot ανοιξιάτικα και summer trends στα κοριτσίστικα παιδικά ρούχα. Ανακαλύψτε τα και πάρτε ιδέες για νέους, stylish συνδυασμούς που θα ενθουσιάσουν τις μικρές fashion ladies.  

 

 

Floral items

Τι πιο χαριτωμένο, όμορφο και ανοιξιάτικο από τα λουλουδάτα ρουχάκια για τα κορίτσια; Τα floral items αποτελούν stylish fashion τάση στα κοριτσίστικα ρούχα και την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι του 2019 και ανεβάζουν τη διάθεση τόσο στις μικρές κυρίες όσο και στο περιβάλλον τους. Βεβαίως εκτός από τα floral φορέματα, τα παντελονάκια και τις φούστες είναι στη μόδα και τα floral αξεσουάρ όπως μαντήλια, κορδέλες για τα μαλλιά και γλυκιές τσάντες. 

 

Τα ανοιξιάτικα trends στα κοριτσίστικα παιδικά ρούχα

 

Sweet tops

Τα πολύχρωμα και γλυκά τοπάκια είναι μία σούπερ επιλογή για τις καλοκαιρινές κυρίως εμφανίσεις των κοριτσιών. Με πολλά μοτίβα και σχέδια ή ακόμη και μονόχρωμα μπορούν να συνδυαστούν με φούστες ή και παντελονάκια, με σαλοπέτες και βερμούδες και να δημιουργήσουν ένα καλόγουστο, παιδικό ντύσιμο. 

 

 

Ethnic vibes 

Τα ethnic μοτίβα και σχέδια κυριαρχούν στην κοριτσίστικη παιδική μόδα για την άνοιξη και το καλοκαίρι της φετινής χρονιάς. Διαφορετικά και πολύ ενδιαφέροντα προσθέτουν έναν αέρα άλλων πολιτισμών στο παιδικό look!

 

 

Hair accessories

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι φέτος πιο stylish και fashion από ποτέ, όχι μόνο για τις ενήλικες fashionistas, αλλά και για τις μικρές, κομψές κυρίες. Κορδέλες για τα μαλλιά, πολύχρωμα τσιμπιδάκια, όμορφα hair clips και πολλά ακόμη αξεσουάρ για τα μαλλιά ήρθαν για να μείνουν φέτος το καλοκαίρι. Πολύ hot, αλλά και απαραίτητα για την προστασία από τον ήλιο είναι και τα καπέλα, σε διάφορα μεγέθη και στυλ. 

 

 

So classic

Από τη λίστα με τα ανοιξιάτικα trends για τα κοριτσίστικα ρούχα δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά οι σαλοπέτες. Stylish και όμορφες, υφασμάτινες ή denim, οι σαλοπέτες είναι κάθε χρόνο στην μόδα. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!