Home / Good Life  / Ταξιδέψτε σε όλον τον κόσμο με το Instagram – Part 2

Ταξιδέψτε σε όλον τον κόσμο με το Instagram – Part 2

Ταξιδέψτε σε όλον τον κόσμο με το Instagram – Part 2
Μέσα από καταπληκτικούς travel λογαριασμούς – Part 2.

Κάντε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο μέσα από το Instagram. Το δημοφιλές μέσο μπορεί να μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου με τους travel λογαριασμούς να μας προσκαλούν σε ένα υπέροχο εικονικό ταξίδι.

 

 

@wheresmollie

Η travel expert Mollie μας μεταφέρει νοητά σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ μέσα από το ομώνυμο blog της μας δίνει συμβουλές, travel tips και πολλά πολλά άλλα ενδιαφέροντα και χρήσιμα για να ταξιδεύουμε και να ακολουθήσουμε τη δική μας περιπέτεια, όταν με το καλό επανέλθουμε στην κανονικότητα φυσικά. Για την ώρα ταξιδεύουμε μέσα από τις εκπληκτικές της φωτογραφίες. 

www.wheresmollie.com

 

https://www.instagram.com/p/B_2Ku3voMZV/

 

@muradosmann

Ο travel influencer, Ρώσος φωτογράφος Murad και η σύζυγός του Nataly μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Τελευταία ο Murad μοιράστηκε ένα υπέροχο βίντεο από το ταξίδι τους το 2017 στην Κίνα και τη διαδρομή τους στο Σινικό Τείχος. 

 

https://www.instagram.com/p/CABBtXyhFoA/

 

 

@absolutelylucy

Η travel blogger Lucy Ruthnum μας ξεναγεί μέσα από το πολύχρωμο account της σε περισσότερες από 35 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Από την Λατινική Αμερική μέχρι την Ευρώπη και την Ασία. 

 

https://www.instagram.com/p/CABB_skhiFr/

 

@taramilktea

Η Tara Whiteman ενώνει τα συναρπαστικά ταξίδια της ανά τον κόσμο με την lifestyle πλευρά της ζωής και παρουσιάζει μέσα από το ενδιαφέρον και καλαίσθητο account της στο Instagram στιγμές της ζωής της. Δείτε περισσότερα και στο site της taramilktea.co

 

https://www.instagram.com/p/B_ZfPIwFTLG/

 

 

@earthpix

Μέσα από αυτόν τον λογαριασμό έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε και να ανακαλύψουμε το μεγαλείο της φύσης. Επαγγελματίες ή και ερασιτέχνες φωτογράφοι, travel bloggers και γενικώς λάτρεις των ταξιδιών μας χαρίζουν μέσα από τις λήψεις τους πρόσβαση σε κάθε γωνιά της γης. 

 

https://www.instagram.com/p/B_3VMY2JIxp/

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!