Home / Good Life  / Ταξιδέψτε σε όλον τον κόσμο με το Instagram – Part 1

Ταξιδέψτε σε όλον τον κόσμο με το Instagram – Part 1

Ταξιδέψτε σε όλον τον κόσμο με το Instagram - Part 1
Μέσα από καταπληκτικούς διεθνείς travel λογαριασμούς Part -1. 

Κάντε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο μέσα από το Instagram. Το δημοφιλές μέσο μπορεί να μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου με τους travel λογαριασμούς να μας προσκαλούν σε ένα υπέροχο εικονικό ταξίδι. 

 

 

 

@treyratcliff

O ταλαντούχος φωτογράφος και συγγραφέας Trey Ratcliff αρέσκεται στα ταξίδια και τις περιπέτειες. Για αυτό μάλλον διαθέτει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα travel accounts του Instagram. Περιηγηθείτε στο προφίλ του για να θαυμάσετε μεγαλειώδη τοπία και εκπληκτικές λήψεις όλο χρώμα και ένταση. Για ακόμη περισσότερα ταξίδια αλλά και μαθήματα φωτογραφίας επισκεφτείτε το site του.

 www.stuckincustoms.com

 

https://www.instagram.com/p/B-aK6zEgHos/

 

 

@wearetravelgirls

Η Vanessa Rivers και Becky van Dijk δημιούργησαν τον ξεχωριστό @wearetravelgirls λογαριασμό στο Instagram, το περιεχόμενο του οποίου αντλείται από γυναίκες από όλο τον κόσμο. Σκοπός του είναι “να εμπνεύσει, συνδέσει, εκπαιδεύσει και ενδυναμώσει γυναίκες ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο” προσφέροντας σε όλους τους travel lovers εκπληκτικές photos. 

 

https://www.instagram.com/p/B_LJqV0A9KC/

 

 

 
 
 
 

 

@paulodelvalle

O Paulo del Valle διαθέτει έναν συναρπαστικό λογαριασμό στο Instagram, καθώς μέσα από τις εκπληκτικές του φωτογραφίες μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο. Ο Βραζιλιάνος ταξιδιωτικός φωτογράφος, Paulo, αποτυπώνει υπέροχα τοπία και κτίρια του κόσμου. 

 

https://www.instagram.com/p/B-5XjzenaHr/

 

@beautifuldestinations

Όπως λέει και το όνομα του account μάς προσφέρει μία μοναδική εμπειρία “ταξιδιού” σε όμορφους προορισμούς από όλον τον κόσμο. Μία ματιά στον λογαριασμό θα σας συναρπάσει. 

 

https://www.instagram.com/p/B_AEL8FhDGC/

 

 

@doyoutravel

Έχει έδρα το Μπαλί αλλά δεν σταματά να ταξιδεύει και να αποτυπώνει τις εμπειρίες του και τα μέρη που είδε με τον φωτογραφικό του φακό. Ο λόγος για τον πολύ επιτυχημένο φωτογράφο και travel instagrammer Jack Morris. Ο ανήσυχος φωτογράφος μαζί με την κοπέλα του Lauren Bullen ανακαλύπτουν τις ομορφιές του κόσμου. Ο Jack είναι ένας σύγχρονος Instagram νομάς που προσφέρει στο κοινό του ονειρεμένες φωτογραφίες και βίντεο από τα πιο απίθανα μέρη. 

 

https://www.instagram.com/p/B9RVgZIB3IO/

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!